Zobrazit přihlášovací formulář

KOŽEŠINOVÉ LEMY NA KAPUCE - NOVINKY !

Administrace

KOŽEŠINOVÉ LEMY NA KAPUCE - NOVINKY !

1 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Milé zákaznice, právě jsem aktualizovala album Kožešinové lemy na kapuce. S novou sezonou přibyly a ještě přibudou nové barvy, některé naopak zkončily. Všechny kožešiny ze kterých lemy vyrábáme jsou husté,bohaté a mají dlouhý vlas, Vaši bundu nebo kabát…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KOŽEŠINOVÉ LEMY NA KAPUCE - NOVINKY !

1 Kč
  • Popis zboží
Milé zákaznice,
právě jsem aktualizovala album Kožešinové lemy na kapuce. S novou sezonou přibyly a ještě přibudou nové barvy, některé naopak zkončily. Všechny kožešiny ze kterých lemy vyrábáme jsou husté,bohaté a mají dlouhý vlas, Vaši bundu nebo kabát povýší o třídu výš,takže věříme,že se tato investice stále vyplatí.
Součástí každého výrobku je i návod k ošetření kožešn, tak aby Vám vydržely co nejdéle krásné. Všechny kožešiny jsoun prtelné, přesto vyžadují jinou péči než běžné oblečení. Prosím věnujte těmto informacím na etiketě pozornost !
V detailu je nafocená pro lepší představu kožešina typu liška s délkou vlasu cca 5 - 6 cm na kapuci sportovní dámské bundy. Délka lemu je v tomto případě 60 cm a šířka lemu 8 cm. V detailu je vidět zapínání pružnách poutek na knoflíčky i ideální našití kapuce přes kraj ,kdy 1/3 lemu ve umístěná vně kapuce a 2/3 přesahují ven přes hranu kapuce. Kožešiny typu vlk a mýval mají vlas ještě delší.
  • 29. 11. 2019, 18:32

  • Zobrazení

    39

  • Oblíbené

    0

Kategorie