Zobrazit přihlášovací formulář

Perfektní sněhule Kamik Pounceg GTX v.27

Administrace

Perfektní sněhule Kamik Pounceg GTX v.27

750 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 100 Kč
REZERVACE ! Dětská zimní vyteplená nepromokavá obuv s membránou Gore-Tex s utahováním na suchý zip.Obuv značky KAMIK - specialisty na obuv do extrémních podmínek se stoletou tradicí. Obuv je vyrobena z kombinace textilního a syntetického materiálu.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 12. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Perfektní sněhule Kamik Pounceg GTX v.27

750 Kč
  • Popis zboží
REZERVACE ! Dětská zimní vyteplená nepromokavá obuv s membránou Gore-Tex s utahováním na suchý zip.Obuv značky KAMIK - specialisty na obuv do extrémních podmínek se stoletou tradicí. Obuv je vyrobena z kombinace textilního a syntetického materiálu. Vnitřní část je zateplena vyjmutelnou 3 vrstvou vložkou Zylex. Voděodolná nylonová vrchní část dokonale odpuzuje vodu a nepropustí vlhkost dovnitř - Gore-Tex - originální membrána, s pory 20000x menšími než je kapka vody zabezpečuje 100% odolnost proti vodě a přitom zajišťuje prodyšnost boty. Je navržena tak aby udržela chodidlo v suchu za každého počasí - až do mrazu -32°C - pásek na zapínání pomocí suchého zipu - Zyxel vyjmutelná vložka, udrží nohy v teple a suchu i v mrazivém prostředí. Tří vrstvý systém pohlcuje vlhkost a odvádí pryč od těla. Zachytává přirozené teplo a udržuje mrazivý vzduch vně obuv. - zimní podrážka PIONEER neklouzavá podrážka.
Boty jsou v top stavu,byly pouze párkrát obuté - vše viz. foto. Naměřená stélka vnitřní boty 18cm, výška bot 20,5cm. Jsou velmi lehké. Pořizovací cena 80 euro.
  • Značka

    KAMIK

  • Velikost

    27

  • 29. 11. 2019, 12:35

  • Zobrazení

    29

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Sandálky Keen SEACAMP II CNX v.24
Nádherné nové sněhule Desigual v.27, 28, 29, 31
Skvělé zimní botičky Columbia v.28
Krásné sněhulky Superfit v.25
KVALITNÍ SNĚHULE SUPERFIT v.25
SNĚHULKY SUPERFIT v.25
Krásné kozačky/sněhule Superfit v.27
Krásné dívčí sněhulky Superfit vel.27

Kategorie