Zobrazit přihlášovací formulář

Vláčkodráha - Autodráha KOMBI (80 ks)

Administrace

Vláčkodráha - Autodráha KOMBI (80 ks)

1 439 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Skvělá praktická 80-ti dílná sada kombinující dřevěné vláčky a autodráhu ! Velmi vhodné jako základní set, ke kterému pak vždy můžete dokupovat jednotlivé zajímavé doplňky jak k vláčkům, tak i k autodráze a nadále je spojovat, kombinovat a svou sestavu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 12. 2008
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vláčkodráha - Autodráha KOMBI (80 ks)

1 439 Kč
  • Popis zboží
Skvělá praktická 80-ti dílná sada kombinující dřevěné vláčky a autodráhu ! Velmi vhodné jako základní set, ke kterému pak vždy můžete dokupovat jednotlivé zajímavé doplňky jak k vláčkům, tak i k autodráze a nadále je spojovat, kombinovat a svou sestavu rozšiřovat... Máme v nabídce mnoho doplňků k dřevěným vláčkům, vše je kompatibilní. Výhodou autodráhy je také, že je široká, takže po ní mohou děti jezdit i svými oblíbenými autíčky, která by se jinak do drážek vláčkodráhy nevešla. Oblíbená sestava. Celkem 80 ks, baleno v krabici.

Set obsahuje: koleje rovné i kruhové, spojky, koncovku, nadjezdové koleje, dva mosty, železniční přejezd, dílky autodráhy rovné i kruhové, mašinku s dvěma vagonky, auta, postavičky, zvířátka, značky, domečky atd. - vše, jak vidíte na fotce.
Věk: 3+
NABÍZÍME MNOHO RŮZNÝCH VLÁČKŮ, DŘEVĚNÝCH VLÁČKODRÁH A DOPLŇKŮ K NIM - VYBRAT SI JE MŮŽETE PŘÍMO U NÁS NA E-SHOPU (A-toys.cz - odkaz pod inzerátem), KDE NALEZNETE VŽDY AKTUÁLNÍ DOSTUPNOST I INFORMACE A OBJEDNÁVKOU TAM SI JE HNED ZABLOKUJETE... Rádi vždy poradíme - kontaktovat nás můžete přes e-shop emailem. Děkujeme !
  • 27. 1. 2020, 18:53

  • Zobrazení

    155

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Padací most - dřevěné vláčky
Dinosauří vlak
Kožené capáčky AFELO
Hmatová hra OVOCE - destičky Segena
Vkládačka velikosti - JEŽEČCI
KLUCI S KOBLÍŽKY - skládačka s kartičkami
KYTKA - vkládačka s kolečky a předlohami
vkládačka s úchyty TVARY, BARVY, VELIKOSTI
Třídící boxy vkládací - sada TŘÍDÍME OBLEČENÍ
DINOSAURUS - tvarové puzzle (velké)

Kategorie