Zobrazit přihlášovací formulář

BOTY / BOTIČKY zn. SUPERFIT - j. N*O*V*É + DÁREK

Administrace

BOTY / BOTIČKY zn. SUPERFIT - j. N*O*V*É + DÁREK

399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Prodám boty zn. Superfit, velikost 20. Délka stélky mnou naměřená 13cm. Jsou ve stavu jako nové, celokožené. Nošené pouze do kočárku a na pár krůčků okolo něj - dcerka v té době nechodila. ZDARMA: nová bezpečnostní rolovací odrazka a zdravotní stélka…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 10. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BOTY / BOTIČKY zn. SUPERFIT - j. N*O*V*É + DÁREK

399 Kč
  • Popis zboží
Prodám boty zn. Superfit, velikost 20. Délka stélky mnou naměřená 13cm. Jsou ve stavu jako nové, celokožené. Nošené pouze do kočárku a na pár krůčků okolo něj - dcerka v té době nechodila.

ZDARMA: nová bezpečnostní rolovací odrazka a zdravotní stélka zn. Hanák v ceně 300Kč po dcerce používaná na střídačku v botech vel.20. Není to klasická ortopedická stélka, ale zdravotní napodobující chůzi na boso v trávě pro správný vývoj chodidel a nohou.

Ve velikosti 20 nabízím sandálky od německé zn. Elefanten (stejně kvalitní zdravotní obuv j. Superfit) - také ve stavu jako nové.

Podívejte se na mé další inzeráty. Většina nabízených věcí je v super stavu nebo i j. nové. Pokud jste některá z Plzně, tak mám na holčičku stovky většinou značkových ks oblečení od novorozeného miminka do cca 6 let nyní k prodeji.

POŠTOVNÉ: 100Kč balík Česká p./70Kč zásilkovna nebo osobní předání Plzeň, Praha, Slaný
  • 3. 1. 2020, 14:29

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Boty / obuv zn. Adidas v. 38 2/3 - *N*O*V*É
Body, tričko, legínky, punčocháče Next, M&S 68-74

Kategorie