Zobrazit přihlášovací formulář

Eucerin DermoPure zklidňující krém 50 ml

Administrace

Eucerin DermoPure zklidňující krém 50 ml

220 Kč
Zaujalo 2 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
Eucerin DermoPure zklidňující krém je hydratační přípravek pro pleť se sklonem k akné, který byl navržen zejména pro osoby užívající léky proti akné. Eucerin DermoPure zklidňující krém je hydratační přípravek pro pleť se sklonem k akné, který byl navržen…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 12. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Eucerin DermoPure zklidňující krém 50 ml

220 Kč
Koupit
Eucerin DermoPure zklidňující krém je hydratační přípravek pro pleť se sklonem k akné, který byl navržen zejména pro osoby užívající léky proti akné. Eucerin DermoPure zklidňující krém je hydratační přípravek pro pleť se sklonem k akné, který byl navržen zejména pro osoby užívající léky proti akné.Jedním z nežádoucích vedlejších účinků léků proti akné je často suchost pleti. Tento intenzivně hydratační nemastný krém tlumí tyto projevy. Ceramidy podporují ochrannou bariéru pleti a snižují ztrátu hydratace. SymSitive zklidňuje podráždění pleti jako štípání a pálení přímo v místě vzniku a licochalcon A pomáhá redukovat zarudnutí. Složení pomáhá znovu získat kontrolu nad náročnou problematickou pletí. Bude jemnější a vláčná již po první aplikaci.
Eucerin DermoPure zklidňující krém lze používat během těhotenství. Eucerin DermoPure zklidňující krém je vhodný jako podklad pod make-up.
Nový, neotevřený
Za originalitu ručím vrácením peněz
  • 14. 5. 2024, 6:22

  • Zobrazení

    658

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Nivea Denní krém Cellular Expert Lift
Eucerin Hyaluron-Filler Denní krém SPF 30
Eucerin Anti-Redness zklidňující krém 50 ml
Nivea Cellular Luminous krém na ruce
Nivea Q10 noční sérum proti vráskám 30 ml

Kategorie