Zobrazit přihlášovací formulář

Náramek s duší - náramky z minerálních kamenů

Administrace

Náramek s duší - náramky z minerálních kamenů

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
** Jadeit * Onyx * Opalit ** Jadeit - Vyzařuje klid a mír. Přináší štěstí v podnikání i v osobním životě. Vštěpuje moudrost a vzbuzuje pocit, že je všechno snadné. Odstraňuje pochybnosti a učí nás, jak se mít rád a objevit svoji hodnotu. Jadeit pomáhá…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramek s duší - náramky z minerálních kamenů

249 Kč
  • Popis zboží
** Jadeit * Onyx * Opalit **

Jadeit - Vyzařuje klid a mír. Přináší štěstí v podnikání i v osobním životě. Vštěpuje moudrost a vzbuzuje pocit, že je všechno snadné. Odstraňuje pochybnosti a učí nás, jak se mít rád a objevit svoji hodnotu. Jadeit pomáhá upravit narušené vztahy, zklidňuje nervy a zahání stres. V čínské kultuře symbolizuje moudrost, lásku, odvahu a skromnost. Amuletům jadeitu byla odpradávna přisuzována schopnost chránit před neštěstím. Jadeit přitahuje štěstí a přátelství. Dodá nám odvahu projevit, kým doopravdy jsme. Přináší soběstačnost. Podněcuje zrod nových myšlenek a dokáže předestírat jednotlivé úkoly jako jednodušší.

Onyx - Je kamenem dodávajícím sílu. Přináší ráznost, vytrvalost a životní sílu. Pomáhá přijímat ponaučení z minulosti. Hojí staré lítosti a smutky. Ukotvuje těkavost, zvyšuje schopnost sebekontroly. Pomáhá dojít k uvážlivým rozhodnutím. Je vhodným pro osoby, „vznášející se v oblacích“. Nutí k disciplíně, pořádku, nalaďuje svého nositele směrem k vážnému. Onyx přináší nedocenitelný dar docházet k uvážlivým rozhodnutím.

Opalit – je syntetický kámen (resp. Sklo). Opalit má jemnou energii, je vhodný pro meditaci. Podporuje vytrvalost a odvahu mluvit o svých skrytých pocitech. Podporuje schopnost změnit svůj život, danou situace, vztahy či plánu do budoucna. Je kamenem klidu, zmírňuje deprese, úzkosti. Je také kamenem lásky, upevňuje romantické vztahy, věrnost. Používá se pro zvýšení sebevědomí, smyslu pro vlastní hodnotu, a pochopení smyslu bytí. Pomáhá čelit obavám , přináší klid a vyrovnanost. Je kamenem pro posílení vůle žít a užívat si života.
  • 24. 12. 2020, 9:22

  • Zobrazení

    28

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie