Zobrazit přihlášovací formulář

Náramek s duší - náramky z minerálních kamenů

Administrace

Náramek s duší - náramky z minerálních kamenů

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
** Achát * Jadeit ** Achát - Je velmi stálý kámen, dodá nám citovou i tělesnou rovnováhu. Podpoří sebedůvěru a pomůže našemu sebepoznání. Pomáhá překonat negativní pocity, vnitřní zlobu až zahořklost. Dodá pocit jistoty bezpečí. Posiluje stávající…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramek s duší - náramky z minerálních kamenů

249 Kč
  • Popis zboží
** Achát * Jadeit **

Achát - Je velmi stálý kámen, dodá nám citovou i tělesnou rovnováhu. Podpoří sebedůvěru a pomůže našemu sebepoznání. Pomáhá překonat negativní pocity, vnitřní zlobu až zahořklost. Dodá pocit jistoty bezpečí. Posiluje stávající lásku a dodává odvahu k hledání nové. Pomáhá také při citovém zklamání. Je úžasným ochranným kamenem pro děti a také je vhodný pro osoby, které se špatně prosazují. Tento kámen je schopný konejšit a uklidňovat, funguje sice pomalu, ale poskytuje velikou sílu. Stabilizuje auru a přetváří negativní energie.

Jadeit - Vyzařuje klid a mír. Přináší štěstí v podnikání i v osobním životě. Vštěpuje moudrost a vzbuzuje pocit, že je všechno snadné. Odstraňuje pochybnosti a učí nás, jak se mít rád a objevit svoji hodnotu. Jadeit pomáhá upravit narušené vztahy, zklidňuje nervy a zahání stres. V čínské kultuře symbolizuje moudrost, lásku, odvahu a skromnost. Amuletům jadeitu byla odpradávna přisuzována schopnost chránit před neštěstím. Jadeit přitahuje štěstí a přátelství. Dodá nám odvahu projevit, kým doopravdy jsme. Přináší soběstačnost. Podněcuje zrod nových myšlenek a dokáže předestírat jednotlivé úkoly jako jednodušší.
  • 23. 12. 2020, 9:24

  • Zobrazení

    39

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie