Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO ELVES 41196 Útok stromových netopýrů na elfí

Administrace

LEGO ELVES 41196 Útok stromových netopýrů na elfí

1 649 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 95 Kč
Najdi to správné kouzlo a postav se zlu se sadou 41196 Útok stromových netopýrů na elfí hvězdu od LEGO® Elves! Tato vzrušující LEGO Elves sada obsahuje 3poschoďový strom, ukryté schodiště, skluzavku, věž s vodopádem, funkci přeměny, kovárnu s pákou pro…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO ELVES 41196 Útok stromových netopýrů na elfí

1 649 Kč
  • Popis zboží
Najdi to správné kouzlo a postav se zlu se sadou 41196 Útok stromových netopýrů na elfí hvězdu od LEGO® Elves! Tato vzrušující LEGO Elves sada obsahuje 3poschoďový strom, ukryté schodiště, skluzavku, věž s vodopádem, funkci přeměny, kovárnu s pákou pro vykutí sopečného kladiva, a navíc netopýří vystřelovač, pohyblivou větev a oddělený portál s terči, které lze sestřelovat. Součástí sady je také sestavitelná, plně pohyblivá figurka netopýra s pohyblivými křídly a otevíracími čelistmi, a navíc 3 minipanenky, figurka medvěda, 2 figurky netopýrů a 2 figurky pavouků.

Klíčové vlastnosti

Součástí jsou 3 minipanenky: Lumia, Naida a Azari, a navíc figurky netopýrů Hippa a Crase, medvěda Blubearyho a 2 figurky netopýrů.
Obsahuje strom Elvenstar se 3 poschodími, skrytým schodištěm a skluzavkou, věž s vodopádem, funkci proměny polic na postel, kovárnu s pákou pro vykutí sopečného kladiva, otevírací poštovní schránku a velký pohyblivý dalekohled, a navíc zvláštní portál s terči, které lze sestřelovat, netopýří vystřelovač a pohyblivou větev.
Obsahuje také sestavitelnou a plně pohyblivou figurku zlé netopýřice Noctury s pohyblivými křídly a netopýří hlavou s otevíracími čelistmi.
Mezi zbraněmi najdeš meč a 2 vystřelovací kuše.
Mezi doplňky najdeš kouzelný oheň, kouzelnou vodu, Azarino sopečné kladivo, Naidinu vodní hůl, Lumiinu světelnou hůl, starodávnou knihu kouzel, dopis, kbelík, surovou rudu, kartáč na vlasy, šampón, mýdlo, lucernu, hmoždíř s paličkou, sushi, 6 výstupků (3 červené a 3 modré), croissant, 2 poháry, džbán na vodu a hvězdnou mapu.
Otoč větví na stranu a odhal tajné schodiště do stromu Elvenstar.
Otoč knoflíkem na stromě a přeměň police na postele.
Střílej na terče pomocí vystřelovací kuše.
Zvedni větev na úbočí a odkryj tak tajný portál.
Vypusť
  • 15. 12. 2019, 21:44

  • Zobrazení

    30

  • Oblíbené

    0

Kategorie