Zobrazit přihlášovací formulář

Polštář ze slupek pohanky Zdravý sen

Administrace

Polštář ze slupek pohanky Zdravý sen

575 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Pevný a zdravý spánek není jen přepychem, ale přirozenou potřebou lidského organismu. Pro plnohodnotný spánek je v první řadě nutné klidný a uvolněný stav. A ještě - správný polštář. Takový, jako je polštář Zdravý sen s náplní ze slupek pohanky. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 11. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Polštář ze slupek pohanky Zdravý sen

575 Kč
  • Popis zboží
Pevný a zdravý spánek není jen přepychem, ale přirozenou potřebou lidského organismu. Pro plnohodnotný spánek je v první řadě nutné klidný a uvolněný stav. A ještě - správný polštář. Takový, jako je polštář Zdravý sen s náplní ze slupek pohanky.

Výjimečnost produktu

Polštář z pohankových slupek umí přijímat anatomický tvar lidské hlavy a krku. Díky tomu jsou krční obratle v přirozené poloze a krční svaly se uvolňují a odpočívají. Mizí jedna z příčin chrápání a migrén.
Pohanka má mnoho užitečných vlastností, s kterými se nemůže srovnávat žádná jiná náplň.
Každá slupička je malá pyramidka, čistá, celá a uvnitř dutá. Slupky se volně přesýpají uvnitř polštáře, přijímají tvar lidského těla a zachovávají ho během celé noci.
Polštář ze slupek pohanky má ortopedické vlastnosti. Používání polštáře přispívá k prevenci osteochondrózy a jiných nemocí páteře. Tím, že polštář přijímá tvar těla, napomáhá úplnému uvolnění svalů a efektivnímu odpočinku.
Slupky pohanky mají schopnost pohlcovat přebytečnou vlhkost a dlouhou dobu uchovávají stálou teplotu. Proto takové výrobky lze doporučit dětem a lidem se zvýšeným pocením.
Mikromasáž, která zajišťuje měkké působení na organismus a aromaterapie s éterickými oleji pohanky se příznivě odrážejí na zdraví a kvalitě spánku.

Výsledky používání

Páteř se koriguje, cévy zásobující mozek nejsou stisknuty a krev volně cirkuluje a zásobuje mozek kyslíkem a výživnými látkami.
Narovnávají se dýchací cesty, horní patro nezapadá a vzduch proudí bez překážek. Ve výsledku dýcháte lehce a svobodně.
Pocítíte blahodárné energetické působení na svůj organismus: aktivitu svalů, stabilizaci činnosti nervového a oporně-pohybového systému.

Technologie výroby

Slupky pohanky prochá
  • 30. 11. 2021, 11:17

  • Zobrazení

    152

  • Oblíbené

    0

Kategorie