Zobrazit přihlášovací formulář

Kožené velurové boty podzim/zima vel. 37

Administrace

Kožené velurové boty podzim/zima vel. 37

1 199 Kč 1 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Krásné a úžasně pohodlné botičky, nestíhám unosit, mám jich moc. Jsou v naprostém pořádku, měla jsem je párkrát na sobě. Odstín stone, jsou šedo-hnedé. V nabídce mám kabelku barevně ladící k botám. Při koupi obojího sleva možná. Popis od výrobce:…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 2. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kožené velurové boty podzim/zima vel. 37

1 199 Kč
  • Popis zboží
Krásné a úžasně pohodlné botičky, nestíhám unosit, mám jich moc. Jsou v naprostém pořádku, měla jsem je párkrát na sobě. Odstín stone, jsou šedo-hnedé. V nabídce mám kabelku barevně ladící k botám. Při koupi obojího sleva možná.
Popis od výrobce: Kotníčková obuv JANA na 2 cm platformě z veluru v šedo-hnědé barvě zdobená syntetickou kůží s dezénem hadího vzoru v oblasti nad opatkem. Obuv je zateplena textilní fleecovou podšívkou a vlepenou syntetickou stélkou. Zapínání obuvi je na zip z vnitřní strany. Na vnitřní straně v horním okraji je všita pružná vsadka pro pohodlné nošení a přizpůsobení se noze. Podpatek má zakomponovaný mechanizmus ANTIshokk, který při chůzi absorbuje otřesy na páteř a klouby. U obuvi byla použita technologie SoftFlex – inovativní podrážková technologie. Boty s technologií SoftFlex mají lehké, měkké a současně mimořádně flexibilní podrážky. Použitím speciálních materiálů a jedinečného složení podrážky byl vyvinut nový druh flexibility. Výška obuvi od podpatku je cca 11 cm, horní obvod kolem kotníku je cca 27 cm.
  • Značka

    JANA

  • Velikost

    37

  • 24. 11. 2020, 8:44

  • Zobrazení

    23

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Semišové kozačky Graceland Deichmann vel. 37
Sandálky na klínku/platformě vel.37
Modré espradilky Jenny Fairy vel. 37
Černé polobotky vel. 37 Clara Barson
Boty - botky - botasky CARRA vel. 32
Gumové žabky vel. 32
Kožená bunda / kabátek vel. 46

Kategorie