Zobrazit přihlášovací formulář

3x slavnostní šaty BHS DEBENHAMS NEXT

Administrace

3x slavnostní šaty BHS DEBENHAMS NEXT

320 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Nádherné slavnostní šaty pro holčičku. Vhodné na slavnostní příležitost, na oslavy, svatby, narozeniny, vánoce. Prodej jednotlivě. drobné holčičce vydrží dlouho, dcera je oblekla několik let. 1. Fialové šaty BHS Temně fialové, bez rukávů, sametový…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x slavnostní šaty BHS DEBENHAMS NEXT

320 Kč
  • Popis zboží
Nádherné slavnostní šaty pro holčičku. Vhodné na slavnostní příležitost, na oslavy, svatby, narozeniny, vánoce. Prodej jednotlivě. drobné holčičce vydrží dlouho, dcera je oblekla několik let.

1. Fialové šaty BHS
Temně fialové, bez rukávů, sametový živůtek a splývavá sukně z nádherné lesklé měňavé látky. Na hrudníčku zdobeno stuhami a kytičkou. Zapínání na zádech na knoflíčky, vzadu stuha na zavazování. Živůtek vypodložený. Sukně má tylovou spodničku s kanýrem, který šaty pěkně nadzvedává a drží tvar. Jsou nádherně splývavé, sukně je lehce točivá kolová. Znač.vel. 110, nositelné déle. Nošené, ve vynikající stavu.
Mám podobné ve vínové od Ladybird, stejné i velikostně jen značeno 104.
320 Kč

PRODÁNO 2. Bordó vínové šaty DEBENHAMS kolekce Tigerlily.
Temně vínové, bez rukávů, na ramínka. Šifonový podšitý živůtek zdobený nádherným pásem s růžičkami a korálky. Odtud padají splývavé šifonové díly. Zapínání na zádech na knoflíčky, vzadu stuha na zavazování. Živůtek je vypodložený. Sukně má dvě spodničky, spodní hladkou vínovou a černou tylovou s kanýrem, která krásně zvedá a drží tvar sukně. Šaty jsou nádherně splývavé, točivé. Znač.vel. 5 let, nositelné déle. Nošené, ve vynikající stavu.
320 Kč

PRODÁNO 3.Bordó šaty s korálky NEXT kolekce SIGNATURE
Zajímavě řešené sedlo a živůtek. Vepředu na lemu krku a živůtku výrazné zdobení vínovými korálky. Zapínání na zádech na zip, vzadu stuha na zavazování. Živůtek je vypodložený. Sukně má široké sklady. Materiál je trčavý, takže krásně drží tvar, vypadají princeznovsky. Sukně má dvě spodničky ve stejné barvě. Spodní hladkou vínovou a trčavou tylovu spodničkou, které dole efektně vyčuhuje. Znač.vel. 5 let. Vzíté jen prákrát, vynikající stav, jako nové.
369 Kč
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    110

  • Rozměry

    1. Fialové BHS: Délka 73 cm, šířka průramky 31 cm.2. Vínové Debenhams: délka 73 cm, šířka průramky 30 cm.3. NEXT: Délka 65 cm vrchní sukně, celkem s tylem 68 cm, šířka průramky 31 cm.

  • 3. 2. 2022, 17:39

  • Zobrazení

    245

  • Oblíbené

    0

Kategorie