Zobrazit přihlášovací formulář

Tři prasátka / Tři čuníci - dětská společenská hra

Administrace

Tři prasátka / Tři čuníci - dětská společenská hra

300 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Původní cena 700 Kč. Kompletní stolní hra, včetně návodu a originál krabice. Šetrně hrané, nepoškozené, vynikající stav. Vhodné jako dárek. Vhodnost uvedená 4 - 8 let. Pro 2 až 3 hráče. Hra je na baterky. TEXT VÝROBCE: Hladový vlk mlsně číhá na čuníky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tři prasátka / Tři čuníci - dětská společenská hra

300 Kč
  • Popis zboží
Původní cena 700 Kč. Kompletní stolní hra, včetně návodu a originál krabice. Šetrně hrané, nepoškozené, vynikající stav. Vhodné jako dárek. Vhodnost uvedená 4 - 8 let. Pro 2 až 3 hráče. Hra je na baterky.

TEXT VÝROBCE:
Hladový vlk mlsně číhá na čuníky, kterým se snaží svým mohutným fouknutím rozbořit jejich domečky. Kdo se bojí zlého vlka? Vy určitě ne. Házejte kostkou, pohybujte se po hracím poli a sbírejte stavební panely pro svůj dům. Jsou ze slámy, dřeva nebo cihel. Dejte si ale pozor na vlka! Slídí někde blízko a může vám fouknutím rozbořit celý dům. Síla vlkova fouknutí se mění, foukne tak silně, jak se mu zrovna chce. Vyhrává ten čuník, který jako první postaví celý dům.
Obsah balení: 3 čuníky, vlka, 3 konstrukce domu, 18 panelů na stavbu domu (6x slaměný, 6x dřevěný, 6x cihlový), travnatý vršek, hrací plochu, kostku a návod.
Věk: 4+
Počet hráčů: 2+
Délka hry: 15 min.
Materiál: plast, karton
Baterie: 4x LR14 1,5V (nejsou součástí)
Rozměry balení: 26,5 x 26,5 x 11,5 cm
  • 6. 12. 2019, 2:19

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie