Zobrazit přihlášovací formulář

ČELOVKA 800 LUMENŮ MACGYVER EXPERT 102274

Administrace

ČELOVKA 800 LUMENŮ MACGYVER EXPERT 102274

790 Kč 860 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Čelovka Expert to je velice silná outdoorová čelovka. Světlo je emitováno diodou LED o výkonu 10 W / 800 lm a má dosvit až 200 metrů. To zajišťuje dokonalé osvětlení i v těch nejtemnějších podmínkách. Napájení bateriemi 4 x AA je umístěno v zásobníku na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 6. 2018
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ČELOVKA 800 LUMENŮ MACGYVER EXPERT 102274

790 Kč
  • Popis zboží
Čelovka Expert to je velice silná outdoorová čelovka. Světlo je emitováno diodou LED o výkonu 10 W / 800 lm a má dosvit až 200 metrů. To zajišťuje dokonalé osvětlení i v těch nejtemnějších podmínkách. Napájení bateriemi 4 x AA je umístěno v zásobníku na zadní straně hlavy. Dva nastavitelné řemínky zaručují plné pohodlí při nošení. Díky možnosti nastavení lze čelovku nosit na čepici či helmě s jistotou, že vám nespadne.

Při výběru čelovky bychom si měli položit otázku, kde a kdy ji budeme používat.

Nejůležitější uváděná hodnota je světelný tok udávaný v lumenech (lm). Čím vyšší číslo, tím jasnější světlo.
Mimo to, důležitým faktorem je dosvit, neboli vzdálenost na kterou světelný paprsek dosvítí.
Pozornost je třeba věnovat i délce výdrže baterií, která se uvádí jako doba výdrže při nepřetržitém svícení.
Často se stává, že tyto vlastnosti jsou si velice podobné, proto věnujte pozornost i doplňujícím vlastnostem jako je možnost dobíjení, detektor pohybu, přídavný řemínek apod..
MacGyver ti poskytne to,co potřebuje každý dobrodruh. Víkend v lese, výlet na ryby nebo výšlap do hor - MacGyver je tu pro tebe. Značka vznikla z nadšení do cestování, aktivního trávení času v přírodě a vášni pro survival. Díky široké škále multifunkčních nožů, seker a lopatek z odolných materiálů získáváte neomezené možnosti - od rozdělání ohně, po postavení příbytku.

MacGyver to nejsou pouze nástroje pro přežití v přírodě, V nabídce naleznete i udice na ryby, svítilny, dalekohledy apod. Nemusíte mít starosti, že se nesbalíte na cesty. MacGyver vám vychází vstříc. Batohy MacGyver to jsou odolná a multifunkční výrobky, které se ideálně hodí do divoké přírody.

Už na nic nečekejte a vydejte se vstříc novým dobrodružstvím!
  • Rozměry

    10W LED 3 režimy svícení světelný tok: 800 lumenů Dosvit: 200 metrů Baterie: 4 x AA Doba svícení: 2-3 hodiny 2 pružné řemínky na hlavu Vodotěsná

  • 6. 12. 2019, 14:04

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie