Zobrazit přihlášovací formulář

Lyžařská šedo-modrá zimní bunda NEXT

Administrace

Lyžařská šedo-modrá zimní bunda NEXT

760 Kč 1 450 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 99 Kč
Luxusní lyžařská bunda NEXT. Vodní sloupec 5000. Barva světle šedá, v kombinaci s tmavě šedou a sytě modrou. Lehounká, vyteplená. Tělo a kapuce podšitá hřejivým sytě modrým fleecem. V dolní části bundy a rukávech šusťák. Kapuce je odepínací na zip.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lyžařská šedo-modrá zimní bunda NEXT

760 Kč
  • Popis zboží
Luxusní lyžařská bunda NEXT. Vodní sloupec 5000. Barva světle šedá, v kombinaci s tmavě šedou a sytě modrou. Lehounká, vyteplená. Tělo a kapuce podšitá hřejivým sytě modrým fleecem. V dolní části bundy a rukávech šusťák. Kapuce je odepínací na zip. Zapínání na zip krytý légou na suchý zip a cvoky. Dole je stahování , kapsičky jsou na zip. Na PD je kapsička na hrudníku a další zevnitř bundy. Rukávy jsou stahovací na suchý zip. (Waterproof 5000 mm, windproof, taped seams, insulated.) Značená velikost 3 roky, nositelná déle. Bunda je kupovaná nová, nošená velmi krátce - vzítá párkrát, praná 2x, vynikající stav, zcela bez vad, skutečně jako nová. Vyšší PC. Je naprosto nádherná, teplá, praktická. Vhodná do sněhu i do města. Vhodná spíše pro kluka. DOPORUČUJI !

K bundě jsem měla do kompletu lyžařské oteplovačky T&G vel. 98. Je tam stejná sytá modrá. Jsou zcela nové, neunosili jsme, jsou také na prodej.
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    98

  • Rozměry

    Délka od ramene 43 cm, šířka průramky 40.5 cm, délka rukávu od kapuce 42 cm.

  • 19. 1. 2020, 10:24

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Kategorie