Zobrazit přihlášovací formulář

PSP - GOD OF WAR

Administrace

PSP - GOD OF WAR

100 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 1 Kč
Putujte s Kratem na cestě plné brutality a ničení temným světem řeckých bohů. Ve hře God of War: Ghost of Sparta, která vychází exkluzivně pro systém PSP a PSPgo, bude odkrývat svou temnou historii. Epické dobrodružství vyvinuté týmem Ready at Dawn odhalí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 6. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PSP - GOD OF WAR

100 Kč
  • Popis zboží
Putujte s Kratem na cestě plné brutality a ničení temným světem řeckých bohů. Ve hře God of War: Ghost of Sparta, která vychází exkluzivně pro systém PSP a PSPgo, bude odkrývat svou temnou historii. Epické dobrodružství vyvinuté týmem Ready at Dawn odhalí skutečný příběh Kratovy tragické minulosti a jeho bleskurychlého vzestupu na trůn na hoře Mount Olympus.
Je brutální, krvavé a obsahuje vše, co máte na sérii God of War rádi. Přináší na systém PSP akci, příběh a grafiku, takže můžete hrát na cestách, a to kdykoli a kdekoli. Uchopte jako všemocný Kratos smrtící meče zvané Blades of Chaos a přemožte armády a mytologické bytosti starověkého Řecka.
Díky výrazně delší herní době, úžasným novým zbraním a ničivé magii ohromí nový přírůstek uctívané série God of War svou hloubkou a rozsahem. Připravte se ve hře God of War:
HRA JE OD 18 LET
  • 24. 8. 2020, 19:14

  • Zobrazení

    42

  • Oblíbené

    0

Kategorie