Zobrazit přihlášovací formulář

Modré odrážedlo auto Big Bobby Car Classic 1+

Administrace

Modré odrážedlo auto Big Bobby Car Classic 1+

230 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 50 Kč
Nabízíme dobře známé odstrokovadlo od německé firmy Big - autíčko pro děti od 1 roku, lze používat i do 6 let. Z kvalitního plastu, nízké těžiště pro větší stabilitu, vynikající pro začínající malé řidiče. Barva tmavě modrá, starší model, červený volant …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Modré odrážedlo auto Big Bobby Car Classic 1+

230 Kč
  • Popis zboží
Nabízíme dobře známé odstrokovadlo od německé firmy Big - autíčko pro děti od 1 roku, lze používat i do 6 let. Z kvalitního plastu, nízké těžiště pro větší stabilitu, vynikající pro začínající malé řidiče. Barva tmavě modrá, starší model, červený volant (popraskaný plast, již netroubí). Vzadu i vepředu klasický otvor pro připojení lana, vodící tyče, vlečky či jiného auta zn. Big. Auto je díky své výrobní kvalitě stále plně funkční, výborně zatáčí při točení volantem do stran, ale má opotřebení - setřená barvička na kolech, na světlech, vzadu stopy po samolepkách dětí, místy bílé drobné kaňky od nějaké barvy. Vše zohledněno v ceně. Na ježdění a hraní dětí stále výborně poslouží.
Celková délka odrážedla cca 56cm, váha cca 3,5kg.

POPIS VÝROBCE:
Autíčko Bobby Classic je vhodné pro chlapce i holčičky od 12 měsíců do tří let a jeho nosnost je až 50 kg. Děťátko může na tomto krásně provedeném odrážedle již velmi brzy trénovat svaly na nohou. Odrážedlo pro děti BIG Bobby Classic podporuje motorický i pohybový vývoj dítěte a správný vývoj kyčelních kloubů, neboť dítě sedí na odrážedle široce rozkročené. Volant odrážedla určuje směr jízdy a je navíc vybaven funkčním klaksonem. Barvy odrážedla jsou před poškozením slunečními paprsky chráněné UV ochranou. Volant odrážedla má vůli do stran 30°.
  • 17. 1. 2020, 21:53

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie