Zobrazit přihlášovací formulář

Společenská hra Rodinka - Hurvínek

Administrace

Společenská hra Rodinka - Hurvínek

70 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
Stolní, desková hra s Hurvínkem. Výborný stav, vhodná i jako dárek. Pro 2-4 hráče. Zábavná strategická hra pro děti na každý den. Vyhrává ten, kdo jako první na herním plánu seskupí svoji „rodinku“ – Hurvínka, Máničku, Spejbla, Bábinku a Žeryka. Cíl…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Společenská hra Rodinka - Hurvínek

70 Kč
  • Popis zboží
Stolní, desková hra s Hurvínkem. Výborný stav, vhodná i jako dárek. Pro 2-4 hráče.

Zábavná strategická hra pro děti na každý den. Vyhrává ten, kdo jako první na herním plánu seskupí svoji „rodinku“ – Hurvínka, Máničku, Spejbla, Bábinku a Žeryka.
Cíl hry je umístit všechny své žetony podle pravidel na hrací plán a postupně je přesouvat tak, aby se nakonec nacházely všechny na sousedících polích – tedy na polích, která se alespoň rohem dotýkají.
Hra končí ve chvíli, kdy se některému z hráčů podaří umístit všechny své žetony tak, aby byla celá rodina „pohromadě". Tedy aby všech pět žetonů stálo na polích, která se navzájem alespoň jedním rohem dotýkají (viz obrázek). Pokud hrají více než dva lidé, mohou se hráči dohodnout, že vítězstvím jednoho z nich hra nekončí. V takovém případě zůstávají žetony vítěze na hracím plánu a ostatní dohrávají podle pravidel souboj o druhé, případně třetí místo.
  • 10. 12. 2020, 22:18

  • Zobrazení

    26

  • Oblíbené

    0

Kategorie