Zobrazit přihlášovací formulář

Hasbro Fantastic Gymnastics

Administrace

Hasbro Fantastic Gymnastics

350 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Nové, pouze vyzkoušené, možno použít jako dárek, krabice a vše pohromadě, jako nové. Užijte si kopec legrace s hrou Fantastic Gymnastics! Trénujte rytmus a rychlost a předveďte gymnastův perfektní doskok! V pravou chvíli stiskněte červené tlačítko,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hasbro Fantastic Gymnastics

350 Kč
  • Popis zboží
Nové, pouze vyzkoušené, možno použít jako dárek, krabice a vše pohromadě, jako nové.

Užijte si kopec legrace s hrou Fantastic Gymnastics! Trénujte rytmus a rychlost a předveďte gymnastův perfektní doskok! V pravou chvíli stiskněte červené tlačítko, gymnasta se pustí hrazdy a skočí.

Společenská hra Fantastic Gymnastics od společnosti Hasbro je vhodná pro všechny malé sportovce a sportovkyně. O co v ní jde? Atlet na hrazdě touží předvést dokonalé salto s perfektním doskokem. Kdo ho k tomu může dovést? Vaše ratolest. Mačkáním červeného tlačítka panáčka roztočíte a stisknutím žlutého tlačítka figurku uvolníte. Vše musíte načasovat tak, aby panáček při uvolnění předvedl salto a přistál na nohou, protože jedině tak zabodujete.

Ačkoli se vám hra Fantastic Gymnastics může zdát opravdu jednoduchá, opak je pravdou. Správné rozhoupání gymnasty, načasování jeho odrazu a dopad na přesné místo si vyžádá opravdovou trpělivost. Se svojí ratolestí se proto budete ke hře často vracet a trénovat správnou techniku.
  • 11. 12. 2019, 20:52

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie