Zobrazit přihlášovací formulář

Bonaparte Soubor her Pat a Mat

Administrace

Bonaparte Soubor her Pat a Mat

229 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
Doprava: od 100 Kč
Hraná, ale snad ještě někomu poslouží :-) Soubor 9 her plný pohádkových hrdinů Pata a Mata, určen nejen těm nejmenším. Roztomile nešikovní kutilové Pat a Mat mají pro Vás v tomto souboru her mnoho překvapení a zábavy. Obsahuje: Člověče, nezlob se! -…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 9. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Bonaparte Soubor her Pat a Mat

229 Kč
  • Popis zboží
Hraná, ale snad ještě někomu poslouží :-)
Soubor 9 her plný pohádkových hrdinů Pata a Mata, určen nejen těm nejmenším. Roztomile nešikovní kutilové Pat a Mat mají pro Vás v tomto souboru her mnoho překvapení a zábavy.
Obsahuje:
Člověče, nezlob se! - 4 figurky pro každého ze 2-4 hráčů a hrací kostka. Úkolem jednotlivých hráčů je, aby prošli ve vyznačeném směru po dráze sestavené z kroužků po obvodu hracího plánu a postavili všechny čtyři figurky na cílová pole(krouž-ky ve středu hrací desky, které svou barvou odpovídají barvě figurek, jež si hráč vybral). Vyhrává ten, kdo jako první umístí všechny figurky v cíli. Ostatní pokračují dále ve hře.
Pat a Mat na výletě - 1 velká postavička pro každého ze 2-4 hráčů a hrací kostka. Hráč na tahu hodí kostkou a postoupí po směru šipky o tolik polí, kolik mu padlo na kostce. Hru vyhrává hráč, který se jako první dostane přesným hodem do cíle.
Míchačka - 1 libovolná velká postavička Pata, po dvou figurkách (žlutá, červená a modrá). Hra s barevnou kostkou pro 2-4 hráče. Cílem hry je dovést postavičku Pata k políčku s míchačkou. Aby však hráč vyhrál, musí cestou vysbírat všechny klasické figurky. Tyto figurky ve hře představují právě velké kameny v písku. Pokud se hráči s postavičkou Pata nepodaří vysbírat tento „nepořádek“, vyhrává hráč, jehož figurka dorazí do cíle jako první.
Řady - 2 - 4 velké postavičky s barevnými podstavci a ke každé z nich čtyři figurky ze hry „Člověče, nezlob se“. Hra pro 2 - 4 hráče ve které je cílem pomocí bodování na středovém čtverci dopravit velkou figurku po stupnici na okraji hracího plánu z pole nula na pole deset.
Přetahovaná - 1 velká postavička pro každého ze 2-4 hráčů a hrací kostka. Hráč na tahu hodí hrací kostkou a postoupí kupředu ke středu herního plánu o
  • 11. 1. 2022, 18:42

  • Zobrazení

    128

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Škyťák šelmovská štika
PUZZLE CARS 104 dílků
Dětská encyklopedie lidské tělo
Juniorská helma Bauer BHH2100 M
Atlas světa pro děti
Dětské kolečkové židle 2 kusy
Příběh filmu Tři bratři
Zdeněk Svěrák – Tři bratři
Co a jak se ti honí hlavou?
Kniha otázek a odpovědí

Kategorie