Zobrazit přihlášovací formulář

Komplexní krém na ruce a nohy Luční byliny 30g

Administrace

Komplexní krém na ruce a nohy Luční byliny 30g

29 Kč 41 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Krém řady Altai Sacral všestranně o pokožku rukou a nohou: hydratuje, změkčuje, tonizuje, napomáhá udržení mladistvého vzhledu a půvabu pokožky, chrání ji před bakteriemi a negativními faktory okolního prostředí. Krém obsahuje také močovinu, která je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Komplexní krém na ruce a nohy Luční byliny 30g

29 Kč
Koupit
Krém řady Altai Sacral všestranně o pokožku rukou a nohou: hydratuje, změkčuje, tonizuje, napomáhá udržení mladistvého vzhledu a půvabu pokožky, chrání ji před bakteriemi a negativními faktory okolního prostředí.
Krém obsahuje také močovinu, která je součástí přirozeného hydratačního faktoru pokožky a jejímž předchůdcem je aminokyselina arginin. Díky tomu je zajištěn déletrvající účinek krému na pokožku. Zároveň se na povrchu kůže vytváří „vodní polštářek pro větší bezpečí“. Příjemným překvapením je vůně krému, která vás přenese do atmosféry pohody a harmonie.

***Máta peprná - olej z máty peprné zlepšuje krevní oběh a látkovou výměnu v buňkách. Listy máty obsahují silice s mentolem. Mezi další cenné látky patří: methofuramen, piperot, třísloviny, hořčiny, flavonoidy, kyselina octová a další.

Úsporné balení v malých plochých sáčcích umožňuje získat produkt vysoké kvality za přijatelnou cenu. Při každodenním použití vystačí balení 30 g přibližně na měsíc.
  • 1. 6. 2022, 21:51

  • Zobrazení

    102

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Volupta + pro ženy 2x 5g
Detoxikační náplast Master Herb 2ks
Náplasti na pleť se sklonem k akné
Přírodní antiperspirant Natural Veil 60g
Tělová sůl s krystaly z Mrtvého moře 330g
Liftingový krém na kontury očí 15g
Masážní gel Ortophyt 125ml
Dámské bylinné slipové vložky s anionty

Kategorie