Zobrazit přihlášovací formulář

Školní batoh aktovka Dolphin Delfín

Administrace

Školní batoh aktovka Dolphin Delfín

300 Kč 1 200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Modrý - originální unisex batoh s motivem delfína v moři zn. Target, edice Dolphin. Velmi lehký a precizně zpracovaný dvoukomorový školní batoh s klopou uzavíratelnou na suchý zip. Prostorná přední kapsa na svačinu, dvě praktické boční kapsy na gumičku…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 8. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Školní batoh aktovka Dolphin Delfín

300 Kč
  • Popis zboží
Modrý - originální unisex batoh s motivem delfína v moři zn. Target, edice Dolphin. Velmi lehký a precizně zpracovaný dvoukomorový školní batoh s klopou uzavíratelnou na suchý zip.
Prostorná přední kapsa na svačinu, dvě praktické boční kapsy na gumičku pro umístění láhve a menší vnitřní kapsa na drobnější věci.
Zadní stěna vyztužena odlehčeným hliníkovým rámem, opatřena anatomickým polstrováním a snadno nastavitelnými měkkými ramenními popruhy pro maximální pohodlí.
Spodní část opatřena robustními čepy z tvrzeného plastu, které zajistí stabilní základnu. Na povrchu bezpečnostní reflexní prvky.
Rozměry: výška 42 cm, šířka 29,5 cm, hloubka 16 cm.
Váha batohu: 852 g.
Materiálové složení: 100% polyester

Vhodný do přípravky, nebo pro 1.-3. třídu, u nás nošený 1 rok do přípravky a pak další rok už jen jednou týdně na kroužek, do 1. třídy si dcera prosadila jinou aktovku, delfín se jí okoukal . Velice zachovalý, mírné známky nošení na suchých zipech a na spodní straně, na které batoh stojí (ještě zkusím trochu dočistit, z určitého úhlu není bílá zářivě bílá) , ale celkově fakt pěkný stav. Kvalitní, lehký ergonometrický školní batoh pro nejmenší školáčky nebo pro předškoláčky na kroužek apod. Na požádání nafotím více fotek nebo zodpovím Vaše otázky. Pc vysoká, nyní 300,- .

Možný osobní odběr Cheb, Mariánské Lázně a Plzeň
nebo poštou nebo zásilkovnou - poštovné dle tarifu
  • 20. 3. 2022, 18:22

  • Zobrazení

    366

  • Oblíbené

    0

Kategorie