Zobrazit přihlášovací formulář

Nepromokavé dětské rukavice/rukavičky Ziener / H&M

Administrace

Nepromokavé dětské rukavice/rukavičky Ziener / H&M

169 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Červené rukavice H&M 100% stav, uvedená velikost 86/92 (1-2 roky), technologie Thinsulate Insulation, výrazné reflexní prvky, celková délka cca 19,5cm, délka k zápěstí cca 11cm, univerzální, možno pro kluky i holky, cena samostatně 199Kč ( + poštovné),…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nepromokavé dětské rukavice/rukavičky Ziener / H&M

169 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Červené rukavice H&M 100% stav, uvedená velikost 86/92 (1-2 roky), technologie Thinsulate Insulation, výrazné reflexní prvky, celková délka cca 19,5cm, délka k zápěstí cca 11cm, univerzální, možno pro kluky i holky, cena samostatně 199Kč ( + poštovné), kvalitní, značkové rukavice Ziener, super stav, díky membráně THERMOSHIELD® udrží ruce dítěte v teple a suchu, barva červená, univerzální, vhodné pro kluky i holky, délka k zápěstí cca 11,5cm, celková délka i s flaušovým úpletem 18cm, bez úpletu 15cm, cena samostatně 169Kč, případně obojí dohromady 349Kč (+ poštovné)..
Rukavice Ziener
- Díky technologii THERMOSHIELD® jsou hřejivé a pohodlné.
- Měkký a funkční materiál zajistí perfektní pohodlí v jakémkoliv počasí.
- Na dlani a palci je protiskluzový materiál, díky čemuž se budou dětem dobře uchopovat hůlky i jiné věci.
- V zápěstí jsou stažené gumičkou.
Rukavice H&M
Thinsulate izolace je jednou z nejlepších voleb jak udržet vaši pokožku v teple. Při porovnávání stejné tloušťky jiné syntetické izolace, Thinsulate nabízí téměř o jeden a půl krát více tepla se zachováním až dva krát vyšší pružností svých izolačních materiálů.
Co dělá Thinsulate izolace tak efektivně?
Je to všechno ve vláknech, unikátní mikrovlákna Thinsulate izolace jsou asi desetkrát menší než vlákna z jiných syntetických izolaci, což znamená, že jsou mnohem účinnější proti vniknutí chladného vzduchu dovnitř a mnohem účinnější udrží teplo vyprodukované tělem pod Thinsulate materiálem. ani opakované praní a čištění tohoto materiálu výrazně neovlivní výkon Thinsulate izolace. Dlouhodobé testy ukázaly, že Thinsulate izolace zůstává relativně beze změny i po opakovaném praní.
  • 19. 4. 2024, 14:17

  • Zobrazení

    1 304

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Bavlněný šátek + letní čepička STERNTALER UV 50 +
!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!

Kategorie