Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní dívčí protiskluzové boty Northpeak IceTech

Administrace

Luxusní dívčí protiskluzové boty Northpeak IceTech

799 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
NORTHPEAK Ice Tech, Tripletex (Waterproof), Softshell, reflexní prvky, uvedená velikost 36, délka vnitřní stélky (vložky uvnitř) 23,5cm, běžecké, ideální do sněhu a do terénu, speciální neklouzavá podrážka s hřeby, barva černo/růžová, vysoká pořizovací…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní dívčí protiskluzové boty Northpeak IceTech

799 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
NORTHPEAK Ice Tech, Tripletex (Waterproof), Softshell, reflexní prvky, uvedená velikost 36, délka vnitřní stélky (vložky uvnitř) 23,5cm, běžecké, ideální do sněhu a do terénu, speciální neklouzavá podrážka s hřeby, barva černo/růžová, vysoká pořizovací cena..
Boty s hřeby jsou vhodné zejména na kluzkém zledovatělém povrchu, jako je led, zmrzlá půda a sníh. Zlepšují trakci na mokrém skalnatém povrchu a hřeby umístěné pod obloukem chodidla zabrání prokluzu i při odrazu na mokrém kmeni. Benefitem je tedy rychlost a snížení rizika zranění.
Na kluzkém povrchu má běžec malý odraz, nižší a kratší krok. Použití hřebů omezuje ztrátu energie a rychlosti při odrazu a vede k výraznému dosažení lepších časů. Dovoluje také vyšší rychlost z důvodu vyšší bezpečnosti a díky rychlému zpomalení a opětovné akceleraci.
Použití bot s hřeby zvyšuje stabilitu běhu zejména v komplikovaném terénu. Chrání před pádem a zraněním z pádu. Odpor hřebů dále omezuje otočení kotníků a vážné zranění kolen (zejména předního zkříženého vazu kolena - ACL). Torzní pohyby poškodí více ACL, než si myslíte a dokonce i drobná zranění kolena vás mohou udržet mimo trať po delší dobu.
Kromě toho bota s hřeby pomáhá udržet (a trénovat) běžecký styl i na kluzkém povrchu s využitím stejných svalových skupin jako v létě. Bez hřebů na kluzkém povrchu běžec výrazně jinak zatěžuje svaly a šlachy, než na běžném povrchu. To se týká i dynamiky celého těla při odrazu (méně práce svalů vynaložené na pouhé udržení stability).
Díky hřebům získáte při běhu v náročném terénu větší jistotu, můžete běžet o něco agresivněji a nezvýšíte tím riziko případného zranění.
  • 15. 4. 2024, 12:40

  • Zobrazení

    1 155

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Dětské chlapecké boty/ sandály/ sandálky Star Wars

Kategorie