Zobrazit přihlášovací formulář

Lamaze: Delfín. Páv. Kolotoč. Ovečka

Administrace

Lamaze: Delfín. Páv. Kolotoč. Ovečka

219 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Delfín Filip Páv Emil Kolotoč Fredie Ovečka Shearmy Delfín Filip je vyroben z různě strukturovaných a barevných materiálů, které stimulují zrak, hmat a rozvíjí motoriku Kontrastní černobílé vzory na horní ploutvi pomáhají správnému rozvoji zraku…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lamaze: Delfín. Páv. Kolotoč. Ovečka

219 Kč
  • Popis zboží
Delfín Filip
Páv Emil
Kolotoč Fredie
Ovečka Shearmy

Delfín Filip je vyroben z různě strukturovaných a barevných materiálů, které stimulují zrak, hmat a rozvíjí motoriku Kontrastní černobílé vzory na horní ploutvi pomáhají správnému rozvoji zraku v první vývojové fázi dítěte Charakteristický tvar očí upoutává dětskou pozornost a podporuje rozvoj koncentrace Delfínův kruh je vyroben z odolného a zdravotně nezávadného materiálu a může sloužit jako kousátko.

Dětská závěsná hračka pro miminka PÁV EMIL Lamaze.

Páv Emil je vyroben z mnoha různých materiálů, které stimulují hmatové receptory.
Pestré barvy a černobílé kontrastní vzory pak napomáhají rozvíjení zraku.
V ocasu má ukryty pískátka, chrastítka a zrcátko pro hru „na jukanou“.
Charakteristický tvar pavích očí využívající efektu upoutává dětskou pozornost a podporuje rozvoj koncentrace.
Ocas a křídla příjemně šustí.
Píská

Díky klipu Lamaze může být mini kolotoč zavěšený na stříšce kočárku, na hrazdičce nabo autosedačce. Dítě tak zabaví na cestách mini plyšová světluška Freddie, plyšová květinka se zrcátkem a plyšová včelka. 

Kolotoč nabízí mnoho funkcí, které rozvíjí představivost a stimulují smysly: světluška má šustící křídla, v bříšku včelky je ukryto chrastítko, květinka nabízí bezpečné zrcátko.

Použití různých pestrobarevných materiálů a kontrastních vzorů pomáhá rozvíjet hmat, zrak, sluch a představivost dítěte. Kombinace černobílých kontrastních grafických vzorů zaujmou každé novorozeně především v jeho prvních třech měsících, kdy ještě nerozlišuje barvy.

Nová závěsná hračka od Lamaze ovečka Shearmy. Pestrobarevné a kontrastní vzory a pak napomáhají rozvíjení zraku. Charakteristický tvar očí ovečky využívající efektu upoutáv
  • 26. 1. 2022, 21:40

  • Zobrazení

    380

  • Oblíbené

    0

Kategorie