Zobrazit přihlášovací formulář

Knížky Ferda v mraveništi,Doktor Bolíto N.O.V.É.

Administrace

Knížky Ferda v mraveništi,Doktor Bolíto N.O.V.É.

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Nové, vhodné jako dárek. Cena za ks 99,-, cena za obě 150,- 1) Veselé a vtipné vyprávění o příhodách uličnického mravence Ferdy a jeho přátel. Samostatné vydání třetí části "Knížky Ferdy Mravence". Pro mladší děti. Ferda se v přestrojení za rytíře…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 11. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Knížky Ferda v mraveništi,Doktor Bolíto N.O.V.É.

99 Kč
  • Popis zboží
Nové, vhodné jako dárek. Cena za ks 99,-, cena za obě 150,-

1) Veselé a vtipné vyprávění o příhodách uličnického mravence Ferdy a jeho přátel. Samostatné vydání třetí části "Knížky Ferdy Mravence". Pro mladší děti.

Ferda se v přestrojení za rytíře vrací do mraveniště, kde ho čeká nejen spousta kamarádů, ale také další dobrodružství: stonožce na nohy přiváže kartáče a ta vyčistí celé mraveniště, hraje mravenčím dětem pohádku o zlé ježibabě, zjistí, jak se vlastně rodí mravenčí mimina, loví mravenčí krávy - zelené mšice. Ještě spousta dalších příhod čeká na veselého chlapíka s puntíkovaným šátkem.

2) Doktor Bolíto nikdy neodmítne pomoc žádnému zvířátku, dokonce se naučil rozumět i zvířecí řeči. A má i spoustu věrných kamarádů – krokodýla Nila, opičku Čiki, prasátko Chruchro i pejska Ňafku. Když se mu donese, že jeho pomoc potřebují nemocné opice v Africe, bez váhání se za nimi vydá. Cesta není bez nebezpečí, musí čelit krvežíznivým pirátům, ale s pomocí věrných zvířecích kamarádů všechno dobře dopadne!
Generacemi prověřené zpracování slavných příběhů Hugha Loftiga.
  • 15. 6. 2020, 17:05

  • Zobrazení

    24

  • Oblíbené

    0

Kategorie