Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské povlečení / lyocell, horkovzdušný balon

Administrace

Dětské povlečení / lyocell, horkovzdušný balon

649 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
... doporučujeme pro děti od 3 let. Příjemně měkké a chladivé povlečení s propracovaným vzorem ve veselých barvách budou Vaše děti milovat. Je ušito z odolného lyocellu a udržitelně pěstované bavlny – skvělé pro Vaše dítě i pro životní prostředí. Vyrobeno…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětské povlečení / lyocell, horkovzdušný balon

649 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... doporučujeme pro děti od 3 let. Příjemně měkké a chladivé povlečení s propracovaným vzorem ve veselých barvách budou Vaše děti milovat. Je ušito z odolného lyocellu a udržitelně pěstované bavlny – skvělé pro Vaše dítě i pro životní prostředí. Vyrobeno z bavlny a lyocellu – jemných a přírodních materiálů, které jsou příjemné na dotek. Testy prokázaly, že výrobek neobsahuje žádné ftaláty, ani jiné chemické látky, které by mohly ohrozit zdraví vašeho dítěte. Vaše dítě bude mít v noci na spaní příjemnou teplotu, protože lyocell pohlcuje a odvádí od jeho pokožky vlhkost. Látka je hustě tkaná, díky tomu je ložní prádlo obzvláště odolné. Díky zipu drží přehoz na svém místě. Zipy na výrobcích pro děti nemají jezdce. Díky tomu jsou bezpečnější pro nejmenší děti, ale starší děti je umí bez problémů otevřít. Snadná údržba; lze prát při vysoké teplotě (60 °C). Nové, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

.........................................

NEZAPOMEŇTE si k tomuto krásnému povlečení objednat i sladěný VELKÝ barevný polštář, motiv horkovzdušný balon, rozměr 49x36 cm, který taktéž máme v nabídce.
.........................................

Návod na údržbu:
Srážlivost maximálně 4 %. Perte v pračce na 60 °C v režimu běžného praní. Nebělit. Sušte v sušičce při běžné teplotě (max. 80 °C). Žehlení na teplotu max. 200 °C. Nečistit chemicky.

.........................................

Materiál:
50% bavlna, 50% lyocell
  • Značka

    IKEA

  • Rozměry

    Délka povlaku přikrývky: 200 cm. Šířka povlaku přikrývky: 150 cm. Délka povlaku na polštář: 50 cm. Šířka povlaku na polštář: 60 cm.

  • 20. 9. 2021, 23:19

  • Zobrazení

    1 092

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie