Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní šaty pro malé princezny

Administrace

Luxusní šaty pro malé princezny

790 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Koupené nové, oblečené párkrát. Dcera z nich byla naprosto nadšená, šaty jsou úžasné, mají několik vrstev, sukně je hodně bohatá a posázená kamínky, které se krásně třpytí. Horní část šatů je dvouvrstvá - částečně z tylu a částečně ze saténu, podšívka je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 4. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní šaty pro malé princezny

790 Kč
  • Popis zboží
Koupené nové, oblečené párkrát. Dcera z nich byla naprosto nadšená, šaty jsou úžasné, mají několik vrstev, sukně je hodně bohatá a posázená kamínky, které se krásně třpytí. Horní část šatů je dvouvrstvá - částečně z tylu a částečně ze saténu, podšívka je polyester. Látky jsou velmi kvalitní, není to žádný levný kostým na maškarní. Zpracování je taky velmi kvalitně provedené. Kytičky jsou látkové, konce jsou upravené tak, aby se netřepily. Ramínka jsou hodně tenká na tento typ šatů, takže praskly, doporučovala bych je vyměnit za silnější, měla jsem to v plánu, ale nedostala jsem se k tomu. Horní část je na zip a dá se ještě stáhnout jako korzet. Šaty jsou víc objemné než běžné šaty. Byly hodně obdivované.
Jsou v perfektním stavu, až na ta přetržená ramínka a vepředu je sukně v té horní vrstvě prostříhaná, ale není to téměř vidět vzhledem k tomu, že je tyl hodně nařasený. V horní části je satén trochu povolený ve švech, ale taky to není moc vidět a vzhledem k podšívce, která pevně drží obvod šatů, se satén dál nebude povolovat.
Cena byla docela vysoká, kolem 3000 Kč, ale jsou opravdu nádherné.
Perou se pouze ručně. Velikost na cedulce uvedená 110-115. Dcera má na fotce 4 a půl roku a nosila je do cca 6 a půl let.
Délka 75 cm (bez ramínek), šířka horní části úplně nahoře 30 cm a zužuje se k pasu na 28 cm.
  • Velikost

    110

  • 25. 7. 2021, 21:46

  • Zobrazení

    568

  • Oblíbené

    0

Kategorie