Zobrazit přihlášovací formulář

Péřová zimní kombinéza, overal

Administrace

Péřová zimní kombinéza, overal

650 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Prodám kombinézku, plněná peřím, uvnitř v kapuci a od krčku do pasu je jemný fless. Na konci rukávů a nožiček se dá převrátit, skvělé na spaní, kočárku...kombinézka je praná dvakrát doma a usušená v sušičce. Je stále nadýchaná. Bez děr, fleků, ošoupání.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 9. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Péřová zimní kombinéza, overal

650 Kč
  • Popis zboží
Prodám kombinézku, plněná peřím, uvnitř v kapuci a od krčku do pasu je jemný fless. Na konci rukávů a nožiček se dá převrátit, skvělé na spaní, kočárku...kombinézka je praná dvakrát doma a usušená v sušičce. Je stále nadýchaná. Bez děr, fleků, ošoupání. Jediné, co jsem našla, jak je to převléknutí na nožce, je to vyjeté ze švu. Nemohu opravit, mám zaskládaný šicí stroj, jsme v přestavbě domku. Takže oprava s prominutím je na vás...ale vůbec to ničemu nevadí, je to na místě, které není vůbec na závadu.
Barva je krásně modrá se světle modrou, bílou a žlutou. Rozepíná se na zip, který vede šikmo do levé nohavice.
Vel.je psána 18-24 měs., což odpovídá. Malý ji měl párkrát na podzi, když u nás mrzlo, mě ji jen do kočárku. 1.11. měl 2 roky, měl ji tak akorát. Dnes jsem mu ji oblékla a už je mu kratší, nechala jsem mu ji na spaní v kočárku, ale na běžné nošení a sezení už by to nebylo, hlavně jsem byla ráda, že se dala přehrnout do auta apod., což už teď nebudeme moci využít. Na focení jsem zapomněla vytáhnout rukavice, ty si ještě ponechám.
Na fotce má pár pírek, musím ji ještě přeprat.
Cel.délka-rameno a konec nohvice, měřeno v otevřené nohavici-80cm v klidu, po natáhnutí nějaký centimetr přibude
Průramky-34cm
  • 19. 10. 2020, 22:16

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Kategorie