Zobrazit přihlášovací formulář

+++LR LIFETAKT Vital Care Měsíční série+++

Administrace

+++LR LIFETAKT Vital Care Měsíční série+++

2 565 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 160 Kč
Vital Care VITALITA V KAŽDÉM VĚKU Život s Vámi má ještě velké plány. Žít klidně a nudně, to jistě nemáte v úmyslu. Chcete se plně zapojovat do profesního života i hledat nové cesty? Oddat se zcela svým koníčkům či vnoučatům, nebo konečně dostatečně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

+++LR LIFETAKT Vital Care Měsíční série+++

2 565 Kč
  • Popis zboží
Vital Care

VITALITA V KAŽDÉM VĚKU

Život s Vámi má ještě velké plány. Žít klidně a nudně, to jistě nemáte v úmyslu. Chcete se plně zapojovat do profesního života i hledat nové cesty? Oddat se zcela svým koníčkům či vnoučatům, nebo konečně dostatečně cestovat? Ať už máte v plánu cokoliv, dobrá kondice a pevné zdraví jsou základ.

S rostoucím věkem se náš metabolismus zpomaluje a může narušovat i fungování kardiovaskulárního systému. Ale to není důvod k tomu nechat se brzdit. LR LIFETAKT má řešení, abyste si i nadále v plné síle užívali života ve všech jeho podobách.

Vital Care od LR LIFETAKT Vás podpoří přesně v takových chvílích Vašeho života, kdy to nejvíce potřebujete: Váš metabolismus i kardiovaskulární systém dostanou
optimální podporu1. V době, kdy člověk potřebuje doplňovat živiny, může výrazně pomoci Aloe Vera Drinking Gel Intense Sivera. V přírodní medicíně je Aloe Vera ceněna pro své jedinečné složení již po staletí. Gel z rostliny Aloe Vera LR navíc obohacuje o výtažek z kopřivy.
Kromě toho Reishi Plus přispívá k normální funkci cév1. Reishi se v přírodní medicíně Dálného východu používá tisíce let jako „Houba dlouhověkosti“.

MĚSÍČNÍ SÉRIE OBSAHUJE

3 x Aloe Vera Drinking Gel Intense Sivera
1 x Reishi Plus Kapsle

Aloe Vera Drinking Gel Instense Sivera
100% přírodní šťávu z rostliny Aloe Vera obohacuje LR navíc o výtažek z kopřivy. Trvalou kvalitu potvrzuje SGS INSTITUT FRESENIUS.

Reishi Plus Kapsle
Oblasti použití:
- Přispívá k normální funkci cév1
- Postará se o normální stav kostí a zubů2
- Snižuje únavu a vyčerpání3
- Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu3

Vhodné pro vegany
48 % výtažek z reishi
20 % prášek z reishi
75 % vitamínu C v denní dávce


INDIVIDUÁLN
  • Značka

    LR

  • 9. 6. 2020, 14:26

  • Zobrazení

    24

  • Oblíbené

    0

Kategorie