Zobrazit přihlášovací formulář

++LR LIFETAKT Mental Power Měsíční série+++

Administrace

++LR LIFETAKT Mental Power Měsíční série+++

1 933 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 160 Kč
Mental Power PLNÝ VÝKON V KAŽDÉ SITUACI Přijímat a zvládat výzvy je součástí našeho života. Každodenní výzvy – soukromé i profesní – nás dokáží povzbudit k malým i velkým výkonům. Někteří tento stres dokonce potřebují, aby vyrazili vstříc výzvám v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

++LR LIFETAKT Mental Power Měsíční série+++

1 933 Kč
  • Popis zboží
Mental Power

PLNÝ VÝKON V KAŽDÉ SITUACI

Přijímat a zvládat výzvy je součástí našeho života. Každodenní výzvy – soukromé i profesní – nás dokáží povzbudit k malým i velkým výkonům. Někteří tento stres dokonce potřebují, aby vyrazili vstříc výzvám v co nejlepší formě.

Ale ten, kdo od svého těla hodně vyžaduje, musí mu energii umět vrátit. Nejlépe najít rovnováhu mezi zatížením a uvolněním. Ať už jste student uprostřed zkouškového maratonu, nebo mladí rodiče, kteří jsou trvale „pod tlakem“. Můžete patřit i mezi ty, kteří často podávají velký pracovní či sportovní výkon nebo znovu a znovu překonávají sami sebe. Vy všichni máte jedno společné: chcete zůstat trvale výkonní. Ale nejen to. Chcete být úspěšní, aby Vaše tělo zůstalo stále výkonné, i při zátěži. LR LIFETAKT pro Vás má řešení.

Jedinečná a vzájemně sladěná kombinace produktů LR LIFETAKT Mental Power pomáhá neutralizovat negativní účinky stresu v těle a dodá Vám energii. Zůstaňte plně soustředění, abyste ze sebe dostali to nejlepší2. Mind Master chrání buňky před oxidačním stresem1 a přispívá vitamíny3 a minerálními látkami2 k normální funkci energetického metabolismu a nervového systému. Pro Balance obnovuje důležitou acidobazickou rovnováhu4. Tím dochází ke snížení únavy a vyčerpání5. Pro ty, kteří si chtějí udržet intenzivní životní styl a být úspěšní.



MĚSÍČNÍ SÉRIE OBSAHUJE

5 x Mind Master Formula Green nebo Red dle vlastního výběru
1x Pro Balance Tablety

Mind Master
Mind Master chrání buňky před oxidačním stresem1 a přispívá vitamíny3 a minerálními látkami2 k normální funkci energetického metabolismu a nervového systému.
Trvalou kvalitu potvrzuje SGS INSTITUT FRESENIUS

Pro Balance Tablety
Obnovuje důležitou acidobazickou rovnov
  • Značka

    LR

  • 20. 6. 2020, 18:18

  • Zobrazení

    37

  • Oblíbené

    0

Kategorie