Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská postýlka z tvrdého dřeva se stahovací bocni

Administrace

Dětská postýlka z tvrdého dřeva se stahovací bocni

1 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Nabízíme dětskou dřevěnou postylku z tvrdého dřeva po dvou detech bez vad a poškození,pouze kosmetické vady ,vyblednuti ...sem tam nějaká oderka. Včetně koleček bez matrace. POUZE OSOBNI ODBĚR BRNO A OKOLI! Dřevěná postýlka Scarlett Alek z buku se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 9. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská postýlka z tvrdého dřeva se stahovací bocni

1 000 Kč
  • Popis zboží
Nabízíme dětskou dřevěnou postylku z tvrdého dřeva po dvou detech bez vad a poškození,pouze kosmetické vady ,vyblednuti ...sem tam nějaká oderka. Včetně koleček bez matrace. POUZE OSOBNI ODBĚR BRNO A OKOLI!
Dřevěná postýlka Scarlett Alek z buku se spouštěcím bokem je dvoupolohovací o rozměrech 120 x 60 cm. Má předvrtány otvory na kolečka.

Dětská postýlka Scarlett Alek je vyráběna z kvalitního bukového dřeva v nejvyšší možné kvalitě povrchové úpravy (broušení a lakování). Postýlka je vyráběna dle platných norem EU ČSN EN 716-1 a ČSN EN 716-2 na výrobky pro děti do 3 let. Povrchová úprava bezbarvým i barevným lakem vyhovuje Vyhlášce Ministerstva zdravotnictví ČR č. 84/2001 Sb., kladených na výrobky s lakovanou úpravou, pro děti do 3 let.

Postýlka Alek obsahuje stahovací bok a rošt nastavitelný do dvou poloh. Stahovací mechanizmus je opatřen 4bodovým systémem na každé straně, což je zvláštností firmy Scarlett. Nohy postýlky jsou předvrtány pro kolečka. 
  • 4. 4. 2020, 20:20

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Samsung Galaxy S9
Dětské digitální hodinky
Náramek YouTuber Vitaa
Apple iPhone 11 + iPods
Náramek dívčí
Dekorace na zeď ANETA
L.O.L. surprise-original
Kniha o chovu jezevčíků
Háčkovaný mimozemšťan
Interaktivní stěně Zoomer Zupps
náramek
Vingino

náramek

Kategorie