Zobrazit přihlášovací formulář

LYŽAŘSKÁ BUNDA 300 MODRÁ WEDZE

Administrace

LYŽAŘSKÁ BUNDA 300 MODRÁ WEDZE

500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Nošená. Na PD se mi zdá, že je mapka (viz foto), jinak v pořádku. PC: 999 Kč nyní k sehnání pouze v růžové barvě. VS 5000 mm Bunda pro děti na lyžování. Navrhli jsme ji společně s rodiči dětí pro snadnější pokroky s lyžováním za jakéhokoliv počasí.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LYŽAŘSKÁ BUNDA 300 MODRÁ WEDZE

500 Kč
  • Popis zboží
Nošená. Na PD se mi zdá, že je mapka (viz foto), jinak v pořádku.
PC: 999 Kč nyní k sehnání pouze v růžové barvě.
VS 5000 mm
Bunda pro děti na lyžování. Navrhli jsme ji společně s rodiči dětí pro snadnější pokroky s lyžováním za jakéhokoliv počasí. Bunda je vybavena sněhovým pásem a díky prošívaným dílům na zádech a trupu udrží vaše dítě v teple.

TECHNICKÝ POPIS
Hřejivá vatová výplň

Tepelně izolační vlastnosti materiálu umožňují udržovat vhodnou teplotu, takže lyžaři a snowboardisté nepociťují ani chlad, ani horko. Oblečení reaguje na tělesnou aktivitu i teplotu vnějšího prostředí.
Značka Wedze používá jako tepelně izolační materiál vatu. Tu tvoří syntetický materiál na bázi polyesteru, který v sobě zadržuje vzduch. Čím je vlákno silnější, tím více vzduchu v sobě dokáže zadržet, a je tudíž i hřejivější.
Zátěr na materiálu

Zátěr je nepromokavá vrstva na vnitřní straně svrchního materiálu. Zabraňuje prosáknutí vody pod oděv, ale zároveň propouští vlhkost produkovanou tělem během fyzické aktivity. Děti tak zůstanou v suchu a v pohodlí.
Nepropustné hlavní švy

Kromě nepromokavého materiálu je bunda vybavena i nepropustnými švy. Švy jsou podlepeny speciálními nepromokavými pásky. Nepropustné švy naleznete na místech nejvíce náchylných k prosáknutí, tedy na ramenou a hrudi.
Odolnost

Nabroušené hrany lyží by při přenosu mohly poškodit materiál, proto jsou díly na ramenou zesíleny.
Sněhový pás

Sněhový pás se nachází v pase. Nachází se ve spodní části bundy a zapíná se na druky. Brání vnikání chladného vzduchu a sněhu pod bundu, a je účinný zejména v případě, že dojde k pádu.
Kapsa na skipas

Už nemusíte vytahovat skipas z kapsy! Rukáv je vybaven speciální kapsou na skipas, díky které bude vstup na l
  • Značka

    WEDZE

  • Velikost

    164

  • Rozměry

    délka: 59 cm, šířka: 49 cm, rukáv od krku: 67 cm

  • 4. 3. 2021, 9:00

  • Zobrazení

    679

  • Oblíbené

    0

Kategorie