Zobrazit přihlášovací formulář

Zimní kožené boty Protetika vel. 31 NOVÉ !!

Administrace

Zimní kožené boty Protetika vel. 31 NOVÉ !!

699 Kč 1 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
DĚTSKÉ KOŽENÉ BOTY VHODNÉ NA ZIMU. Nová modelová řada barefoot, která je střihem a hlavně pak tvarem špičky hodně podobná staršímu modelu Filii. Podešev je dostatečně flexibilní, ale uvnitř boty je tvrdá napínací papírová stélka. Po jejím rozmačkání je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zimní kožené boty Protetika vel. 31 NOVÉ !!

699 Kč
  • Popis zboží
DĚTSKÉ KOŽENÉ BOTY VHODNÉ NA ZIMU.

Nová modelová řada barefoot, která je střihem a hlavně pak tvarem špičky hodně podobná staršímu modelu Filii. Podešev je dostatečně flexibilní, ale uvnitř boty je tvrdá napínací papírová stélka. Po jejím rozmačkání je obuv mnohem měkčí.

Barva - Tmavá modrá.

Materiál - jemná pravá KŮŽE.

Boty jsou na 2 suché zipy, takže je jde hodně rozevřít a obouvání bude díky tomu snadnější a taky rychlejší. Přední část je zvýšená a gumová špice je odolná proti okopání. Obuv je vyššího kotníkového střihu a je zateplena kožíškem, který je kombinací vlny a syntetiky. Tyto boty mají dvoje vyndávací stélky. Jedny jsou zcela rovné a druhé mají mírnou podporu klenby, oboje stélky jsou zateplené. Jazyk obuvi je do poloviny přišitý k obuvi, tak aby se do obuvi nedostal sníh.

Velikost od výrobce uvedená 31 a vnitřní rozměr námi změřený je 20 cm a šířka je pak 7,7 cm. Model se vyrábí ve vel. 28-32, další velikosti najdete vždy ve fotoalbu k dané velikosti a tam je také nutné boty najít a kliknout se jako zájemce.

Botky jsou NOVÉ, doklad je samozřejmostí. Je možné měnit i vracet. Botatex
  • 16. 9. 2020, 10:34

  • Zobrazení

    75

  • Oblíbené

    0

Kategorie