Zobrazit přihlášovací formulář

Zklidňující tělový krém s kurkumou a kokosovým mlé

Administrace

Zklidňující tělový krém s kurkumou a kokosovým mlé

119 Kč 279 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Tělové máslo Planet Spa Ayurveda s ajurvédským zlatým mlékem příjemně zvláčňuje, vyhlazuje pokožku a redukuje příznaky dehydratace. POUŽITÍ: pro suchou a normální pokožku, vhodné také po holení JAK TO FUNGUJE: krémové složení se zlatým mlékem (mix…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 9. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zklidňující tělový krém s kurkumou a kokosovým mlé

119 Kč
  • Popis zboží
Tělové máslo Planet Spa Ayurveda s ajurvédským zlatým mlékem příjemně zvláčňuje, vyhlazuje pokožku a redukuje příznaky dehydratace.

POUŽITÍ: pro suchou a normální pokožku, vhodné také po holení

JAK TO FUNGUJE: krémové složení se zlatým mlékem (mix kořenících výtažků a kokosového mléka) hloubkově hydratuje a vyživuje pokožku, příjemně ji zklidňuje a obnovuje její rovnováhu

VÝSLEDEK: hladká, hebká a vyvážená pokožka

Objevte harmonizující sílu ajurvédského zlatého mléka a nechte krémové složení přípravku rozmazlit vaši pokožku. Vyživující složení obnovuje hebkost pokožky a zklidňuje podráždění po holení nebo depilaci. Krém se skvěle hodí pro každodenní použití a redukuje příznaky vysušené pokožky. Vyzkoušejte všechny naše produkty z řady Ayurveda a dopřejte si zklidňující a harmonizující rituály.

JAK TO POUŽÍVAT? Naneste produkt na pokožku krouživými pohyby. Používejte po holení, depilaci nebo jako každodenní balzám.

NECHTE SE INSPIROVAT! Ajurvéda je starověké hinduistické umění, které zanechává organismus v rovnováze. Je založeno na konceptu rovnováhy mezi tělem a duší a napomáhá tak lepšímu životu.
  • Značka

    AVON

  • Rozměry

    200 ml

  • 3. 12. 2022, 22:48

  • Zobrazení

    181

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie