Zobrazit přihlášovací formulář

2x Dětské puntíkované/vzorované prostěradlo 60x120

Administrace

2x Dětské puntíkované/vzorované prostěradlo 60x120

349 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 79 Kč
... díky elastickému okraji drží prostěradlo na svém místě, i když se Vaše dítě vrtí a převaluje. Je vyrobeno z udržitelné bavlny – měkkého materiálu, který dýchá a vstřebává vlhkost, takže vaše dítě může klidně spát celou noc. Doporučujeme pro děti od…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2x Dětské puntíkované/vzorované prostěradlo 60x120

349 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
... díky elastickému okraji drží prostěradlo na svém místě, i když se Vaše dítě vrtí a převaluje. Je vyrobeno z udržitelné bavlny – měkkého materiálu, který dýchá a vstřebává vlhkost, takže vaše dítě může klidně spát celou noc. Doporučujeme pro děti od narození. UNISEX provedení, kombinace barev bílá + šedá. Elastické prostěradlo se snadno natahuje na matraci a je bezpečné pro Vaše děťátko, protože drží na svém místě. Elastické prostěradlo je zároveň odolné a snadno se udržuje – můžete jej prát na 60 °C a pak hned pověsit na šňůru. Žehlit jej nemusíte, neboť natažené na matraci bude vypadat vždy skvěle. Vyrobeno ze 100% bavlny – přírodního materiálu, který je příjemný na dotek a je měkčí s každým dalším vypráním. Testy prokázaly, že výrobek neobsahuje žádné ftaláty, ani jiné chemické látky, které by mohly ohrozit zdraví Vašeho dítěte. Uvedená cena je za 2 kusy. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

............................................

Návod na údržbu:
Srážlivost maximálně 5 %. Perte v pračce na 60 °C v režimu běžného praní. Nebělit. Sušte v sušičce při běžné teplotě (max. 80 °C). Žehlení na teplotu max. 200 °C. Nečistit chemicky.

...........................................

Materiál:
100% bavlna
...........................................

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Velikost

    S

  • Rozměry

    Délka: 120 cm. Šířka: 60 cm. Množství v balení: 2 ks.

  • 29. 4. 2024, 21:46

  • Zobrazení

    860

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

2 x MODRÉ dětské prostěradlo 120x60 cm

Kategorie