Zobrazit přihlášovací formulář

Estée Lauder Daywear Sheer Tint Release Moisturize

Administrace

Estée Lauder Daywear Sheer Tint Release Moisturize

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Tónovací hydratační krém pro všechny typy pleti nejen hydratuje, ale současně sjednocuje tón pleti a eliminuje známky stárnutí. Exkluzivní tónovací krém dodává pleti svým zabarvením jednotný odstín bez zatížení. O pleť hloubkově pečuje a bojuje proti…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 2. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Estée Lauder Daywear Sheer Tint Release Moisturize

199 Kč
  • Popis zboží
Tónovací hydratační krém pro všechny typy pleti nejen hydratuje, ale současně sjednocuje tón pleti a eliminuje známky stárnutí. Exkluzivní tónovací krém dodává pleti svým zabarvením jednotný odstín bez zatížení. O pleť hloubkově pečuje a bojuje proti předčasnému stárnutí. Unikátní složení redukuje první stopy stárnutí, jako jsou jemné linky, vrásky nebo otoky. Pleti dodává mladiství a svěží pleť, aniž by ucpával póry nebo zatěžoval její strukturu. Svými hydratačními schopnostmi předchází suché pleti a šupinatění kůže.
Estée Lauder DayWear Plus tónovací hydratační krém pro všechny typy pleti je navíc obohacen o ochranný faktor, který pleti poskytuje ochranu před škodlivým slunečním zářením, které její stárnutí urychluje. Decentní vůně okurky je zdrojem okamžitého osvěžení. Dermatologicky testováno.
Účinky:
redukuje známky stárnutí
sjednocuje tón pleti
hydratuje
chrání
vyhlazuje
rozjasňuje
Nový
15ml
Cena 50ml balení na netu od 1.100,-
  • 14. 6. 2020, 12:50

  • Zobrazení

    51

  • Oblíbené

    0

Kategorie