Zobrazit přihlášovací formulář

***VLOŽKA BAMBINO MIO***

Administrace

***VLOŽKA BAMBINO MIO***

45 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 57 Kč
3x absorbční vložka 45 Kč/ks, Učící kalhotky usnadňují přechod od plenek ke kalhotkám. Určeno pro děti od 16 kg. Na rozdíl od plenek se učící kalhotky oblékají a svlékají místo přebalování a vaše dítě se tak může cítit jako velký chlapec nebo velká…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 8. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

***VLOŽKA BAMBINO MIO***

45 Kč
Koupit
3x absorbční vložka 45 Kč/ks,
Učící kalhotky usnadňují přechod od plenek ke kalhotkám.
Určeno pro děti od 16 kg.
Na rozdíl od plenek se učící kalhotky oblékají a svlékají místo přebalování a vaše dítě se tak může cítit jako velký chlapec nebo velká holčička.

Když si dítě začne uvědomovat svoji potřebu jít na nočník, přichází ta správná chvíle pro učící plenky. Dítě přestanete přebalovat a místo toho si samo může obléci učící plenky, vlastně teď již kalhotky. Ale z počátku mu je dávejte jen když je vzhůru a na spaní mu dávejte stále látkové pleny s plenkovými kalhotkami nebo Miosolo. Učící plenka látkovou nenahrazuje, zachytí jen malou příhodu, která může nastat, pokud je dítě zaujato hrou. V učících plenkových kalhotkách ji ihned ucítí a může si ji uvědomit a na nočník se posadit. Můžete je dát dítěti jako dárek. Pomůže to zesílení jeho pocitu, že je již velké, a je více motivované se na nočník naučit. Pomáhají tak zrychlit proces učení se na nočník. Nepoužívejte je dříve než je dítě k přechodu na nočník připraveno.
  • 14. 2. 2024, 8:57

  • Zobrazení

    231

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Spací pytel
***AKTOVKA DISNEY***
***STOUPÁTKO, STOLIČKA***
Dětská kojenecká osuška
Chrániče zásuvek
Bavlněný bryndák, slintáček
***SEDAČKA NA KOLO***

Kategorie