Zobrazit přihlášovací formulář

Purelan Medela 37g hojivá mast

Administrace

Purelan Medela 37g hojivá mast

100 Kč 130 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Prodám načaté balení hojivé masti Purelan od Medely, balení 37g. V tubě zbývají cca 2/3 masti, nyní již nevyužiji. Nicméně vřele doporučuji. Exp. 08/2021. PC 300,-Kč. Přidávám originál popis: Pokud vás během těhotenství a kojení trápí citlivé, nebo…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 9. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Purelan Medela 37g hojivá mast

100 Kč
  • Popis zboží
Prodám načaté balení hojivé masti Purelan od Medely, balení 37g. V tubě zbývají cca 2/3 masti, nyní již nevyužiji. Nicméně vřele doporučuji.
Exp. 08/2021. PC 300,-Kč.
Přidávám originál popis: Pokud vás během těhotenství a kojení trápí citlivé, nebo suché bradavky, pak je neváhejte ošetřit pečující hojivou mastí s obsahem čistého lanolínu. Právě ten na pokožce vytvoří jemnou ochrannou vrstvu nabízející zklidnění a úlevu. Díky tomu bude kojení příjemnější a mnohem méně bolestivé. Velkou výhodou je, že mast nemusíte před kojením smývat, je zcela bezpečná pro maminku i pro miminko. Aplikace je rychlá, šetrná a jemná. Mast se dobře roztírá a vsakuje. Přináší úlevu a zvláčnění namáhané a citlivé pokožky. Lanolin je čistý stoprocentní ovčí tuk, který má výtečné pečující a zklidňující vlastnosti. Mast je hypoalergenní, bez vůně a umělých přísad, bez konzervačních látek a bez obsahu barviv.
Osobní odběr v Brně, případně posílám přes Zásilkovnu či přes ČP (na dobírku nezasílám).
  • 24. 6. 2020, 16:37

  • Zobrazení

    8

  • Oblíbené

    0

Kategorie