Zobrazit přihlášovací formulář

Astro-Flexi mísa oranžová 3,5l

Administrace

Astro-Flexi mísa oranžová 3,5l

349 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 11 111 Kč
Nepoužité - 100% Stav! Mísa v nadčasovém designu určená k servírování. Je skvělá na každodenní používání, stejně tak na servírování nebo skladování jídla na speciální příležitosti. Využijete ji i na přenos jídla, protože miska má své víčko. Hlavní znaky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 4. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Astro-Flexi mísa oranžová 3,5l

349 Kč
Koupit
Nepoužité - 100% Stav! Mísa v nadčasovém designu určená k servírování. Je skvělá na každodenní používání, stejně tak na servírování nebo skladování jídla na speciální příležitosti. Využijete ji i na přenos jídla, protože miska má své víčko.
Hlavní znaky a přednosti: Vnitřní prostor misek je hezky řešený a kulatý tvar misek je ideální na míchání nebo servírování. Tato miska je určena na podávání jídla při návštěvě přátel u vás doma. Víčka mají po celém obvodu lem a zabudovaný úchop, díky němuž se misky dobře otevírají. Misky jsou speciálně vyrobeny tak, že se uzavírají na jediný dotek - jednoduše zmáčkněte prostředek víčka a to uzavře misku. Toto místo uprostřed víčka je označeno symbolem paprsků. Flexi misky mají vodotěsná víčka, která zabraňují vylití obsahu misky před i po podávání - v ledničce nebo na kuchyňském povrchu. Dno, vnitřní prostory i vnější povrch misek je jemně zdrsnělý a je odolný proti poškrábání.
  • 19. 4. 2024, 17:40

  • Zobrazení

    610

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Tupperware Thermo-Termo Omáčkovník + naběračka
Tupperware Optimum ll Lopatka
Tupperware Bingo Motýl-Motýlek 1, 4l a 2l.
Tupperware Ultimo nádoba-dóza Kráva-Kravička 500ml
Tupperware Nůž na sýr s ochranným pouzdrem
Tupperware Forma silikonová Srdíčka
Kuchyňský pomocník na vejce, citrusy, meloun, kiwi
Tupperware Allegra Mísa-Miska-Nádoba 275ml

Kategorie