Zobrazit přihlášovací formulář

PS3Aliens Colonial Marines, Limited Edition

Administrace

PS3Aliens Colonial Marines, Limited Edition

250 Kč
Doposud žádný zájemce
Limitovaná edice obsahuje: čtyři hratelné postavy z filmu - hráči budou moci bojovat o přežití v kůži filmových postav - Private Hudson, Corporal Hicks, Private Drake a Sergeant Apone další přizpůsobení postavy mariňáka plamenomet Ripleyové …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PS3Aliens Colonial Marines, Limited Edition

250 Kč
Koupit
Limitovaná edice obsahuje:

čtyři hratelné postavy z filmu - hráči budou moci bojovat o přežití v kůži filmových postav - Private Hudson, Corporal Hicks, Private Drake a Sergeant Apone
další přizpůsobení postavy mariňáka
plamenomet Ripleyové
Připojíte se k jednotce americké koloniální námořní pěchoty, která se chystá čelit útoku mimozemšťanů, intenzivnějšímu a strašlivějšímu než kdy dřív. Originální příběh pochází z pera uznávaných autorů Bradleyho Thompsona a Davida Weddlea a vyznačuje se sugestivní atmosférou, kterou jinak známe spíše z filmů. Díky nejnovějším technologiím přináší hra zcela nový, interaktivní zážitek ze setkání s jinoplanetníky.

Jako člen elitní jednotky budete mít k dispozici jak klasické zbraně, známé z podobných her (od pulsních pušek až po plamenomety), tak i zbrusu nové vybavení a dovednosti. Bojový systém je založen na skupinovém boji, takže budete muset využít vše, co budete mít k dispozici. Děj se odehrává ve stísněných prostorách a hrůzyplnou atmosféru ještě umocňuje jak působivý soundtrack, tak i četná překvapení a šoky.

Příběh hry můžete hrát jak sami, tak i v kooperativním režimu pro celkem čtyři hráče, s nimiž můžete sdílet hororovou atmosféru. V tomto režimu se každý z vás stane členem koloniální námořní pěchoty a v každé misi sehraje důležitou roli.
  • 4. 2. 2024, 17:40

  • Zobrazení

    705

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Hra PS3 Binary Domain
Aleins vs.Predator
XBoxOne Battlefeld 1
PS3Hra Soul Calibur V
WWE 2K16 PS 3
Dead Island riptide
XBoxOne NBA2K17
Červná fleeska (flíska na zip
Tmavě modrá bunda + vesta v 1

Kategorie