Zobrazit přihlášovací formulář

Casualplay S4 trojkombinace v maxi výbavě

Administrace

Casualplay S4 trojkombinace v maxi výbavě

5 900 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Prodám kočárek Casualplay S4 ve velmi dobrém stavu, nezničený, plně funkční, po jednom dítěti v limetkové barvě s bohatým příslušenstvím (sport. kočárek + hluboká korba + vajíčko). Dva zimní fusaky (v limetkové a zelené barvě, použivala jsem jak v hluboké…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 10. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Casualplay S4 trojkombinace v maxi výbavě

5 900 Kč
  • Popis zboží
Prodám kočárek Casualplay S4 ve velmi dobrém stavu, nezničený, plně funkční, po jednom dítěti v limetkové barvě s bohatým příslušenstvím (sport. kočárek + hluboká korba + vajíčko). Dva zimní fusaky (v limetkové a zelené barvě, použivala jsem jak v hluboké tak sportovní verci), fusák do autosedačky, který lze používat i do hluboké korby. Pumpička na kola, látkové návleky na kola (vhodné obzvlášť když dáváte kočárek do bytu aby se neušpinila podlaha). Čtyři velká nafukovací kola, všechna odnímatelná, přední dvojitá kola jsou otočná o 360 ° s možností aretace, s nákupním látkovým košíkem. Kočárek má teleskopickou výsuvnou rukojeť na které je ruční brzda (vhodné ke sportování) a parkovací brzda na zadních kolech.
Vajíčko - vhodné pro převoz autem, možno nasadit i na konstrukci kočárku, novorozenecká vložka, odnímatelná boudička se zabudovanou moskytiérou, nánožník.
Hluboká korba - včetně látkového krytu (nánožníku)v limetkové barvě, odnímatelná prací vložka, matrace, podhlavníček pro fixaci hlavičky, rolovací moskytiéra zabudovaná do stříšky, moskytiéra v zadní části boudy, pláštěnka.
Sport. kočárek - polohovatelná opěrka zad, dá se sklopit do několika poloh pomocí nastavovacího popruhu. Přední madlo je kloubové a odnímatelné, vnitřní odnímatelná prací podložka limetkové barvy, bezpečnostní popruh. Stříška pro ochranu před sluncem, s průhledným okénkem pro neustálý kontakt s dítětem, na bocích větrací síťky, pláštěnka, na zakázku šitý nepromokavý teplý nánožník.
Součásti kočárrku je i taška + přebalovací podložka.
Kočárek je vypraný, vyčištěný. V případě zájmu pošlu více foto .
  • 17. 9. 2022, 10:03

  • Zobrazení

    1 919

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Zimní fusak Fillikid
Šaty, šatičky vel. 104/110
zateplené, teplé rifle, riflíky, džíny
Ladův Veselý přírodopis ... N.O.V.Á
vesta, vestička N.O.V.Á vel. 110
rifle, riflíky, slimky - N.O.V.É
2x chlapecká zimní bundy

Kategorie