Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO CLASSIC 10403 SVĚT ZÁBAVY

Administrace

LEGO CLASSIC 10403 SVĚT ZÁBAVY

359 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 95 Kč
Podpořte své dítě k tomu, aby si kladlo vyšší cíle, stavělo náročnější konstrukce a zapojovalo svou představivost, díky této speciální edici sady LEGO®, se kterou procestuje svět. Najdete v ní celou řadu barevných kostek a dalších součástek, včetně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO CLASSIC 10403 SVĚT ZÁBAVY

359 Kč
  • Popis zboží
Podpořte své dítě k tomu, aby si kladlo vyšší cíle, stavělo náročnější konstrukce a zapojovalo svou představivost, díky této speciální edici sady LEGO®, se kterou procestuje svět. Najdete v ní celou řadu barevných kostek a dalších součástek, včetně jedinečné ploché destičky k 60. narozeninám značky LEGO. Kostky LEGO rozvíjejí dětskou fantazii a vůbec nezáleží na tom, jak velká už je. Tato zábavná hračka nabízí různé úrovně stavitelské obtížnosti a představuje ideální volbu pro začínající LEGO stavitele. Sada obsahuje 2 minifigurky. Co si váš malý myslitel postaví?

Klíčové vlastnosti

Obsahuje 2 minifigurky.
Obsahuje směs pestrobarevných součástek LEGO®, které se hodí pro kreativní hry s nečekanými vyústěními. Mezi speciálními součástkami této sady jsou kola, různé tvary a kostky s očima a navíc speciální plochá destička na oslavu 60 let kostky LEGO.
Umožněte svému dítěti nalézt odpovědi na některé z nejdůležitějších otázek na světě s touto sadou LEGO® ve speciální edici.
Nabízí různé úrovně stavitelské obtížnosti, takže se hodí pro stavitele všech pokročilostí.
Doplňky zahrnují trojzubec, pár ploutví, helmu, vysílačku, fotoaparát, mapu, leteckou helmu, kuřecí stehýnko, sklo, nanuk, rybu a hada.
Speciální edice této zábavné hračky je vhodná pro děti od 5 let.
Začni stavět své sny s kostkami LEGO®!
  • 9. 4. 2020, 19:44

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie