Zobrazit přihlášovací formulář

Proč si muži nic nepamatují a ženy nic nezapomínaj

Administrace

Proč si muži nic nepamatují a ženy nic nezapomínaj

100 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 1 Kč
Nová. Psychologická příručka o odlišnostech mužů a žen, které se projevují v partnerských vztazích. - "Ty mě nikdy neposloucháš!" aneb "Co to s tebou je?" Snad každý už ví, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Když nám však partner zrovna připadá jako…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 12. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Proč si muži nic nepamatují a ženy nic nezapomínaj

100 Kč
Koupit
Nová.
Psychologická příručka o odlišnostech mužů a žen, které se projevují v partnerských vztazích.
-
"Ty mě nikdy neposloucháš!" aneb "Co to s tebou je?" Snad každý už ví, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Když nám však partner zrovna připadá jako mimozemšťan, umíme správně rozluštit vysílané signály? Ať se nám to líbí, nebo ne, každý jsme jiný. A tato kniha ukazuje, jak pochopit, co se právě odehrává v hlavě toho druhého. Autorka začíná základními otázkami o rozdílech mezi mužem a ženou a pokračuje jako při rozvoji vztahu: od kapitoly o tom, co nás navzájem přitahuje, přes šumy v komunikaci, přístup k závazkům, rodičovství, reakci na stres až k odlišnostem při stárnutí. Kniha není jen vtipné povídání o rozdílnostech mezi pohlavími, ale i praktická příručka plná bystrých postřehů a dobrých rad.
-
Autorka vysvětluje, jak muži a ženy rozdílně přemýšlejí, jinak vnímají důležitost věcí a zcela odlišně vyhodnocují různé situace. Poskytuje informace o vyvíjejícím se vztahu mezi mužem a ženou, vzájemné přitažlivosti, sexuální touze, problémech v rodičovství, vztahu partnerů v penzi. Zajímavé, zároveň vtipné rady mohou pomoci vyřešit některé problémy, které vznikají z odlišnosti mezi příslušníky obou pohlaví.


Žánr:
Literatura naučná, Psychologie a pedagogika.
Vydáno 2007, Ikar (ČR).
Orig. název:
Why Men Never Remember and Women Never Forget, 2005.
Počet stran 288.
Vazba knihy pevná / vázaná.
  • 17. 4. 2024, 8:22

  • Zobrazení

    597

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Tričko Kometa

Kategorie