Zobrazit přihlášovací formulář

Urban Decay Perversion Mascara - řasenka černá

Administrace

Urban Decay Perversion Mascara - řasenka černá

149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
Doprava: od 60 Kč
Urban Decay Perversion Mascara - řasenka černá Objemné řasy, tajemný a odvážný pohled. Řasenka Perversion zahalí vaše řasy do neuvěřitelně černočerné, jakou řasy ještě nepoznaly. Řasenka od Urban Decay klouže po řasách jako hedvábí a intenzivní svůdná…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Urban Decay Perversion Mascara - řasenka černá

149 Kč
  • Popis zboží
Urban Decay Perversion Mascara - řasenka černá

Objemné řasy, tajemný a odvážný pohled. Řasenka Perversion zahalí vaše řasy do neuvěřitelně černočerné, jakou řasy ještě nepoznaly. Řasenka od Urban Decay klouže po řasách jako hedvábí a intenzivní svůdná černá barva na řasách drží tak dlouho, dokud samy chcete. Mějte větší, černější a výraznější řasy s touto extrémně krémovou řasenkou s prodlužujícím a zhušťujícím efektem, která Vám vytvoří sexy pohled jediným tahem.

Výsledek: Dokonalá kontrola nad vašimi řasami.
V čem spočívá její tajemství? Perversion Mascara obsahuje Hairdensyl, což je komplexní směs proteinů a aminokyselin, včetně mořského glykogenu, o němž je známo, že stimuluje růst řas. Výtažek z medu zajišťuje hloubkovou výživu, hydrolyzovaný mořský elastin stimuluje folikuly řas a mořský kolagen řasy chrání a obnovuje. Nepravidelně postavené štětiny na kartáčku řasenky Perversion skvěle přilnou a řasy dokonale oddělí od sebe. Kartáček řasenky s lehkostí klouže po řasách a jednu řasu po druhé zbarví do neodolatelně černé barvy. Spolu s trojitou dávkou černých pigmentů a ultra vyživujícími látkami štěteček řasy natočí, oddělí, prodlouží a dodá neuvěřitelnému objemu bez žmolků. Díky krémově hutné textuře, na řasy nanesete vždy optimální množství řasenky, jaké potřebujete. A díky spirálovitému kartáčku nemusíte řasenkou Perversion nikdy kdovíjak kroutit ani ho nahýbat do různých úhlů!

Urban Decay je 100% cruelty-free, netestujeme na zvířatech.

Velikost: 3ml

Skladem, ihned k dodání!
  • 13. 7. 2022, 17:09

  • Zobrazení

    144

  • Oblíbené

    0

Kategorie