Zobrazit přihlášovací formulář

Albi únikovka - závod s časem

Administrace

Albi únikovka - závod s časem

229 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Karetní únikovka, při které sice jen sedíte u stolu, ale vůbec to není jednoduché a dost to opravdovou únikovku připomíná. Jediná nevýhoda je, že se dá hrát jenom jednou, ostatně jako každá reálná únikovka. Takže posíláme dál, karty jsou jako nové :-) …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Albi únikovka - závod s časem

229 Kč
  • Popis zboží
Karetní únikovka, při které sice jen sedíte u stolu, ale vůbec to není jednoduché a dost to opravdovou únikovku připomíná. Jediná nevýhoda je, že se dá hrát jenom jednou, ostatně jako každá reálná únikovka. Takže posíláme dál, karty jsou jako nové :-)
Profesor Ciasso chce otestovat vaše schopnosti: obstojíte v jeho zkoušce? Zatímco vám profesor vysvětluje svůj projekt, omylem zmáčkne červené tlačítko; alarm se spustí a všechny dveře se neprodyšně uzavřou. Profesor zmizí v propadlišti a celá laboratoř se ponoří do tmy.

Únikovka je karetní variací na populární únikové hry, při nichž se skupina přátel nebo kolegů (lze hrát i v jednom hráči) nechá zamknout do místnosti plné rébusů a snaží se z ní v časovém limitu uniknout pryč.

I karetní hra Únikovka je plná rébusů, které musíte vyřešit chcete-li uspět. A uspějete nebo selžete všichni - Únikovka je totiž kooperativní hra, tudíž hrají všichni hráči spolu a ne proti sobě.

Hráči společně procházejí balíčkem karet, čímž se jim odhalují nová pravidla a nové rébusy. Některé karty představují hlavolamy, jiné nápovědy a další předměty, které se budou později hodit.
  • Značka

    ALBI

  • Velikost

    152

  • 10. 9. 2023, 11:46

  • Zobrazení

    498

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Skládací letadlo
Prstoví maňásci
Frozen puzzle
TREFL PUZZLE

Frozen puzzle

Overal
146
TCM

Overal

Šortky
164
ESPRIT

Šortky

Šortky
164
Esprit

Šortky

Trenky na spaní
Šortky
134
MARKS & SPENCER

Šortky

Jarní/letní kabát
Šortky
134
LINDEX

Šortky

Šortky
134
TCM

Šortky

Kategorie