Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Nosítko BABYBJORN classic

Administrace

Nosítko BABYBJORN classic

500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Používané dcerkou.Barva modrá. K nosítku je fusak na celé těíčko a hlavičku v případě nepříznového počasí. Je vše zcela v pořádku a plně funkční. Jiné nosítko bych nikdy nechtěla. Elinka v něm byla vždy spokojená. Naše mnohokrát oceněná klasika – nosítko…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 3. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nosítko BABYBJORN classic

500 Kč
  • Popis zboží
Používané dcerkou.Barva modrá. K nosítku je fusak na celé těíčko a hlavičku v případě nepříznového počasí. Je vše zcela v pořádku a plně funkční. Jiné nosítko bych nikdy nechtěla. Elinka v něm byla vždy spokojená.
Naše mnohokrát oceněná klasika – nosítko BabyBjörn Baby Carrier Original Classic Vám umožňuje spolehlivě a bezpečně nosit své dítě všude s sebou a ponechává Vaše ruce volné. Toto pohodlné a snadno použitelné nosítko můžete používat venku i vevnitř.
Ergonomický design pro pohodlí dítěte:
Nosítko je ergonomicky navrženo a poskytuje správnou oporu pro hlavičku, záda a zadeček již od narození. Podpora hlavičky je nastavitelná, a když je Vaše dítě starší a dokáže již hlavičku udržet samo, můžete ho nosit čelem dopředu a podporu pro hlavičku ohnete.
Bezpečné a komfortní:
Design nosítka je velmi dobře promyšlený a umožňuje Vám nosit své dítě bezpečně a blízko sebe zatímco je i velmi snadné na použití. Nosítko si můžete snadno sami nandávat i sundávat, a všechna nastavení jsou umístěna pohodlně na přední straně. A navíc, přední zapínání je navrženo tak, že své dítě můžete pohodlně odepnout, aniž byste jej vzbudili.
V klasickém nosítku BabyBjörn Original je vaše dítě v bezpečí a máte je u sebe, zatímco vyřizujete každodenní záležitosti.:
Ergonomicky navržené pro pohodlí dítěte
Bezpečné a komfortní
Malé a šikovné – nosítko zabírá málo místa a snadno ho zabalíte s sebou
Když je dítě starší, a udrží již hlavičku samo vzpřímenou, může být hlavová část nosítka ohnuta a dítě nošeno čelem dopředu.
Materiály:
Látka je 100% bavlna. Textilie, které přichází do styku s dítětem, jsou testovány a schváleny podle Oeko – Tex Standard 100, Třída 1 pro dětské výrobky. Jsou garantovaně bezpečné pro citlivou dětskou pokožku a nemohou
  • 2. 6. 2020, 9:53

  • Zobrazení

    14

  • Oblíbené

    0

Kategorie