Zobrazit přihlášovací formulář

Playmobil 9386 Spengler s klecí

Administrace

Playmobil 9386 Spengler s klecí

220 Kč 490 Kč
Doposud žádný zájemce
V dětském pokojíčku se opět objevila strašidla. Tentokrát lovec duchů Spengler bude lovit duchy pomocí svého nového vylepšeného auta. Pomož mu je pochytat všechny. Egon nabije vystřelovač disku a zkontroluje zařízení: Protonové vybavení, protonový…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Playmobil 9386 Spengler s klecí

220 Kč
Koupit
V dětském pokojíčku se opět objevila strašidla. Tentokrát lovec duchů Spengler bude lovit duchy pomocí svého nového vylepšeného auta. Pomož mu je pochytat všechny.



Egon nabije vystřelovač disku a zkontroluje zařízení: Protonové vybavení, protonový emitor, měřič PKE a lapač duchů. Vše je na palubě a nabito. Opatrně se Spengler pokouší vyrazit ve svém vozidle s klecí, když se náhle objeví děsivý duch s obrovskýma rukama a křídly. Spengler bleskově vypálí po paranormální bytosti diskem. Duch je tak překvapen, že ani nevidí, jak se blíží apač duchů. opla, a již je uvnitř. Spengler sou práci zvládl skvěle.



Hra se ve vzhledu kreslených seriálů "The RealGhostbusters" vedle postavy z Ghostbusters Spenglera obsahuje také mnoho originálních doplňků pro lov duchů a vyjímatelný stříleč disků.
  • 28. 11. 2023, 20:40

  • Zobrazení

    301

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Playmobil 6042 Hradní strašidlo
Playmobil 9342
Playmobil 5470 Stavbyvedoucí s autem

Kategorie