Zobrazit přihlášovací formulář

Nakladač pro děti Max Power BIG se sedadlem

Administrace

Nakladač pro děti Max Power BIG se sedadlem

899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
BIG Maxi nakladač je moderní a kvalitní hračka pro všechny děti a zejména chlapce od 3 let. Dětský pracovní vůz má měkká gumová kola, která dětem umožní hru i v interiéru. Nakladač pro děti v krásném žlutém provedení je vyroben z kvalitního plastu přímo v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nakladač pro děti Max Power BIG se sedadlem

899 Kč
  • Popis zboží
BIG Maxi nakladač je moderní a kvalitní hračka pro všechny děti a zejména chlapce od 3 let. Dětský pracovní vůz má měkká gumová kola, která dětem umožní hru i v interiéru. Nakladač pro děti v krásném žlutém provedení je vyroben z kvalitního plastu přímo v Německu. Robustní nakladač nabízí sedadlo s nosností až 50 kg, na kterém dítě pohodlně sedí. Pomocí kliky dítě ovládá pohyb ramene se lžící s velkým objemem. Dětské pracovní auto neobsahuje malé části a děti si s ním zahrají na dvoře, zahradě, pískovišti a také uvnitř. Hra s nakladačem rozvíjí dětskou představivost, motorické dovednosti a logické myšlení.

Dítě se dokáže hrou s pracovním autem zabavit na dlouhé hodiny. Hračka nemá ostré hrany, takže dítě si při hře neublíží. Dětský nakladač je dlouhý až 73 cm. Německý výrobce BIG myslel i na praktickou stránku hračky a v případě zašpinění můžete nakladač omýt pod tekoucí vodou. Dětský pracovní stroj nakladač Maxi je chráněn UV filtrem s ochranou proti slunečnímu záření, takže si hračka zachová krásné barvy po dlouhou dobu. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky. Celkové rozměry nakladače jsou 73*30*34 cm.

Maxi nakladač BIG je testovaný německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.
  • Značka

    BIG

  • Rozměry

    Barva: nakladač

  • 26. 8. 2022, 13:17

  • Zobrazení

    318

  • Oblíbené

    0

Kategorie