Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské letní boty/sandály KEEN Seacamp II, vel. 36

Administrace

Dětské letní boty/sandály KEEN Seacamp II, vel. 36

650 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 65 Kč
Dětská verze populárního dámského modelu je díky užší podešvi a jemnému páskovému svršku určena především holčičkám. Rychleschnoucí popruhová páskovina je perfektní i do vody, díky pružnému šněrování se sandál snadno nazouvá i sundává. Uzavřená pata…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětské letní boty/sandály KEEN Seacamp II, vel. 36

650 Kč
  • Popis zboží
Dětská verze populárního dámského modelu je díky užší podešvi a jemnému páskovému svršku určena především holčičkám. Rychleschnoucí popruhová páskovina je perfektní i do vody, díky pružnému šněrování se sandál snadno nazouvá i sundává. Uzavřená pata umožňuje pohyb i v náročnějším terénu.

Námi zakoupeny vloni v létěnové, nošené, ale stále pěkné, dobrý stav, barva very berry/lilac xhiffon. Vel. 36, UK 3, 22,5 cm.

Info od výrobce:

Keen Seacamp. Sandály vyrobené technologií KEEN.CNX jsou nízkoprofilovou, univerzální, letní botou, inspirovanou minimalistickým typem obouvání. Vyniká především svojí neuvěřitelnou lehkostí. Díky použitým materiálům jsou vhodné pro všechny dětské aktivity na suchu i ve vodě. Rychleschnoucí polyesterové popruhy, lemované hydrofobním materiálem SBD, zajišťují bezpečně chodidlo. Svršky jsou protkané pružnou tkaničkou se stahovacími úchyty 3M, umožňujícími snadné utažení. Antibakteriálně ošetřená hydrofobní podšívka zvyšuje zdravé prostředí uvnitř sandálu. Nechybí ani nepostradatelná patentovaná ochrana prstů. Non-marking gumová podrážka poskytuje dlouhodobou životnost, umožňuje použití v interiéru a zajišťuje spolehlivou trakci na mokrých površích."
  • Značka

    KEEN

  • Velikost

    36

  • 24. 5. 2020, 8:50

  • Zobrazení

    22

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Boty Reebok vel. 37.5
McKinley outdoorové boty, vel. 38
Zelená letní košile
Sada ozdob na vlasy
Dámské capri kalhoty
Dlouhá letní košile
1x Letní šaty na ramínka
Pistáciově zelené kraťasy
Džínová sukně
36
Vero Moda

Džínová sukně

Kategorie