Zobrazit přihlášovací formulář

Factor Base AntiAge = Odolnost ke stresu

Administrace

Factor Base AntiAge = Odolnost ke stresu

860 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
POZITIVNÍ ÚČINKY Odolnost ke stresu - Kozinec a klanopraška posilují schopnost adaptace organismu při působení stresových podmínek, negativní důsledky působení stresu se tím významně zmírňují. Ochrana buněk a tkání před oxidačním poškozením. - Kozinec…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 11. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Factor Base AntiAge = Odolnost ke stresu

860 Kč
Koupit
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG
POZITIVNÍ ÚČINKY
Odolnost ke stresu - Kozinec a klanopraška posilují schopnost adaptace organismu při působení stresových podmínek, negativní důsledky působení stresu se tím významně zmírňují.
Ochrana buněk a tkání před oxidačním poškozením. - Kozinec působí jako účinný antioxidant, takže chrání buňky a tkáně včetně kůže před poškozením kyslíkovými radikály, které se v těle vytvářejí z různých příčin UV, např. působením UV záření, znečištěného prostředí, příjmem škodlivých látek potravou, stresem, alkoholem aj. Antioxidačně působí v těle rovněž andělika, u níž byly doloženy poznatky o ochraně pokožky před poškozením volnými radikály.

Posílení imunitního systému - Kozinec podporuje přirozené tělní obranné mechanismy, povzbuzuje imunitní systém a zvyšuje odolnost organismu v nepříznivých podmínkách. Klanopraška i andělika působí na organismus a zvláště na dýchací systém blahodárně během chladného období.

Oddalování nástupu projevů stárnutí - Kozinec působí proti projevům postupujícího věku a pomáhá udržovat organismus v dobré kondici.

Stimulace a posílení těla. - Kozinec má v těle výrazné stimulační účinky, přispívá k fyzické i mentální regeneraci organismu. Podporuje pohyblivost spermií.

Ochrana srdce a cév - Kozinec chrání srdce, příznivě působí na stav a funkci cévního systému, pomáhá udržovat fyziologickou tekutost a usnadňuje tím proudění krve.

Podpora kloubů - Kozinec podporuje pružnost a pohyblivost kloubů, andělika přispívá k udržování kloubů a chrupavek v normálním stavu.

Blahodárné působení na ženské orgány - Andělika blahodárně ovlivňuje zdraví ženských orgánů. Kozinec přispívá k hladkému průběhu menstruačního cyklu.

Podpora pročišťování těla - Klanopraška pomáhá v těle udržovat pr
  • Značka

    OKG-FAMILY.CZ

  • Rozměry

    kozinec blanitý extrakt z kořene 1 200 mg, klanopraška čínská (schisandra) extrakt z plodu 250 mg,andělika čínská extrakt z kořene 100 mg

  • 13. 3. 2024, 10:20

  • Zobrazení

    429

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Oddalte projevy stárnutí a buďte v POHODĚ
ZPOMALTE STÁRNUTÍ ♥
Po třech měsících obnovená menstruace
cítím se vyrovnaně, nemám žádné chmury, smutky
Už nejsem jak chodící mrtvola!
Nové
OKG - ČESKÝ FIRMA

Už nejsem jak chodící mrtvola!

CO UMÍ Factor Base AntiAge?
Nové
O.K.G. S.R.O.

CO UMÍ Factor Base AntiAge?

Factor Base AntiAge - využití Nobelovy ceny
Factor Base AntiAge = ELIXÍR MLÁDÍ
Nechte si zaplatit za to, co děláte dnes a denně

Kategorie